Vacature Medior Test Engineer bij een snel groeiende onderneming - Amsterdam

Amsterdam

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Jouw nieuwe werkgever gevestigd in Amsterdam is een snel groeiende organisatie die actief is in de zorgsector. Dagelijks houden zij zich bezig om de informatiestromen tussen diverse zorgaanbieders soepeler te laten verlopen. Het bedrijf bestaat nu 3 jaar en is in deze korte tijd uitgegroeid tot een gedreven organisatie met meer dan 40 medewerkers in dienst.
De sfeer binnen de organisatie is plat en informeel. Daarnaast werken de IT professionals op efficiënte manier met elkaar samen en zijn zij continue bezig met het verbeteren van het product. Het team van rond de 15 IT specialiseren is altijd bezig om op de hoogte te zijn van de nieuwste technologieën om deze (als het past) te toe te passen in de organisatie.

Wat ga je doen?

Ter uitbreiding van de organisatie zijn zij op zoek naar een dedicated Test Engineer! Je komt terecht in een team van 4 testers en een Senior Tester. Naast het test team is er ook een Front- en Backend team die met elkaar werken volgens Scrum. Jij als medior test engineer zal samen met de Senior Tester een testautomation omgeving neer gaan zetten waarbij je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen richting testautomatisering. Daarnaast zal je ook functioneel testen waardoor je deze rol kan zien als een combinatie rol tussen manual en automation. Wat vooral belangrijk is voor deze vacature is dat je iemand bent met een proactieve houding die het leuk vind om iets te betekenen voor de maatschappij.

Wat heb je nodig?

– HBO werk- en denkniveau
– Minimaal 3 jaar ervaring met software testen
– Minimaal 1 jaar ervaring met testautomatisering
– Ervaring met Agile Scrum
– Tmap en/of ISTQB certificaat (Pre)
Als persoon ben je communicatief vaardig en heb je passie voor testen. Naast het technische stuk vind je het leuk om in teamverband te werken en toon je graag het initiatief. Verder werk je graag met junioren en vind je het leuk om jouw kennis te delen.

Wat kan je verwachten?

– Salarisindicatie €3200 – €4000 (Afhankelijk van kennis en ervaring)
– 25 vakantiedagen
– 8% vakantiegeld
– Bijzondere pensioenregeling
– Reiskostenvergoeding
– Contract voor een jaar met uitzicht op vast dienstverband

Is dit de uitdaging die jij zoekt? Neem dan nu contact op via 088-32 18 123 of 06-28193055 en vraag naar Rik Braal!

Direct solliciteren kan via www.StarApple.nl of mail je cv naar 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.200 - € 4.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Rik Braal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Test Engineer in Amsterdam
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam