Vacature Qlik jij? - Den Haag

Den Haag

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Onze klant is dé Business Intelligence specialist op het gebied van Qlikview. Ze helpen hun klanten grootse resultaten te behalen op het gebied van informatievoorziening. Ze gaan altijd voor het maximale en hun motto is daar ook op gebaseerd. De producten en diensten die ze leveren zijn er op gericht om informatie behoefte te vertalen naar tastbare oplossingen.

Heb jij al een aantal jaar ervaring met Qlikview, of ben je net afgestudeerd en wil je je hierin specialiseren? Dan is dit werkgever voor jou! Jij bent degene die zich gaat bezig houden met het onderhouden, toevoegen en uitbreiden van de Qlikview Dashboards . Je wordt dus echt de Qlikview Specialist die verantwoordelijk is voor de invullen van A tot Z. Daarnaast communiceer je met de BI en datawarehouse ontwikkelaars, om vanuit hun bepaalde data te krijgen die noodzakelijk is. Naast de standaard werkzaamheden is er veel ruimte voor eigen interpretatie waarbij je creatief te werk kunt gaan om een verbetering aan te brengen aan het huidige product.

Functie Eisen

 • Afgeronde HBO of WO opleiding
 • Ervaring met MS SQL server
 •  Kennis van Qlikview
 •  Professionele werkhouding en mentaliteit

Aanbod

 • Salaris op basis van kennis en ervaring €2000 – €3500)
 • Training en opleidingsmogelijkheden
 • Certificering
 • Werken in een kennisrijke omgeving
 •  Doorgroeimogelijkheden
 •  Persoonlijke aanpak

Ben jij geïnteresseerd in een leuke, nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Neem dan snel contact met mij op! Je kan mij bereiken op 088 321 8 123/06-14234165 of op [email protected]

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 3.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag