Vacature Functionele Software Tester in Amsterdam gezocht!

Amsterdam

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Zie jij jezelf werken vanuit een schitterend pand in het centrum van Amsterdam aan de beste software, die bedrijven inzage geeft op het gebied van Supply Chain/logistiek? Deze jonge partij is de afgelopen 2 jaar verdrievoudigd tot zo’n 30 man en blijft doorgroeien, waardoor zij dringend op zoek zijn naar een functionele software tester. Door de sterke marktpositie van deze partij werk je voor de grootste klanten, zoals Bol.com, Jumbo en Suit Supply.

Je komt terecht in een IT-team met 12 developers en 2 testers. Samen met dit gedreven team werk je eraan om de kwaliteit van de software naar een hoger niveau te tillen. De sfeer intern is informeel, waardoor de deuren altijd open staan en de lijnen kort zijn. De organisatie biedt meer dan genoeg doorgroeimogelijkheden en trainingen aan om de ontwikkeling van het personeel te stimuleren. Je krijgt hierbij veel eigen verantwoordelijkheid en deze partij biedt genoeg uitdaging.

Wat heb je nodig?

– HBO diploma
– 0-3 jaar ervaring met software testen
– Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed
– Tmap en/of ISTQB certificaat (Pre)
– Je bent communicatief, gedreven en zelfstandig

Aanbod:

– Salaris € 2.500,- tot € 3.000,- (Afhankelijk van kennis en ervaring)
– 24 vakantiedagen
– 8% vakantiegeld
– Flexibele werktijden
– OV wordt vergoed
– Gezamenlijke lunch
– Genoeg leuke uitjes, zoals een vrijdagmiddagborrel, BBQ, karten, Efteling etc.

Is dit de uitdaging waar jij enthousiast van wordt? Neem dan nu contact op via 088-32 18 123 of 06-28193055 en vraag naar Rik Braal!

Direct solliciteren kan via www.StarApple.nl of mail je cv naar [email protected]

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 3.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Rik Braal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam