Vacature Tester gezocht die een automatische testomgeving kan opzetten! - Veenendaal

Veenendaal

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij werken met moderne technieken aan zeer complexe software? Dan is dit wat jij zoekt!

Deze organisatie is met hun zelfontwikkelde software marktleider op het gebied van het efficiënter en inzichtelijker maken van onder andere gladheidsbestrijding en stadsreiniging. Als onderdeel van een internationale partij met meer dan 1.600 man personeel is deze partij met zo’n 30 professionals in regio Veenendaal klaar om de komende 4 jaar tijd een groei van 400% te realiseren. Hiervoor hebben ze jou nodig!

Je komt terecht in een IT-team met 9 professionals, waarbij jij de enige Software Tester bent. Het team werkt volgens de scrum methode en werkt in sprints van 3 weken aan een nieuwe versie van het platform. De testautomatisering staat voor een deel, maar hierin wil deze partij een grote professionaliseringsslag gaan maken. Dit gaat jouw taak worden. Hierdoor wordt er ervaring gevraagd op het gebied van Selenium en C# en verwacht deze partij dat je zelfstandig, kritisch en flexibel bent.

Wat heb je nodig?

– HBO werk- en denkniveau
– Minimaal 3 jaar ervaring met software testing
– Ervaring met Selenium
– Ervaring met C#
– Tmap en/of ISTQB certificaat
– Je bent zelfstandig, kritisch en dynamisch

Aanbod:

– Salaris € 4.000,- tot € 5.000,- (Afhankelijk van kennis en ervaring)
– 38 vakantiedagen
– 8% vakantiegeld
– Flexibele werktijden
– Goede reiskostenvergoeding
– Goede pensioenregeling
– Leuke uitjes, BBQ’s en vrijdagmiddagborrels

Klinkt dit als de uitdaging waar jij naar zoekt? Neem dan nu contact op via 088-32 18 123 of 06-28193055 en vraag naar Rik Braal!
Direct solliciteren kan via www.StarApple.nl of mail je cv naar

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.000 - € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Rik Braal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Veenendaal Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Veenendaal