Vacature Software Tester voor een jonge organisatie met een topsfeer gezocht! - Haarlem

Haarlem

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdaging in een jonge en ambitieuze omgeving bij een organisatie waar een topsfeer hoog in het vaandel staat? Lees dan snel verder!

Deze jonge organisatie in Haarlem is een snelgroeiende speler op het gebied van payroll en HRM-systemen. Het complete team bestaat uit zo’n 25 man en zorgen voor een leuke gezellige sfeer binnen het bedrijf. Jouw nieuwe collega’s zijn gedreven en ambitieus en helpen de klant graag met een mooi product, goede service en een persoonlijke aanpak. Het payroll platform en de software voor de HRM-systemen worden inhouse ontwikkeld.

Je komt terecht in een hecht IT-team met 4 ontwikkelaars, die werken volgens Agile/Scrum. Op dit moment wordt de software op functionele wijze getest door de ontwikkelaars zelf. Omdat het niveau van de software steeds hoger wordt, is deze partij op zoek naar een functionele software tester om de kwaliteit hiervan te waarborgen. Omdat er plannen zijn om de testomgeving te automatiseren, verwachten ze dat je leergierig bent, snel dingen oppakt en daarnaast goed in teamverband kunt werken, zodat je de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen naar Test Automation Engineer.

Wat heb je nodig?

– HBO werk- en denkniveau
– Minimaal 6 maanden ervaring met software testing
– Ervaring met MySQL
– Tmap en/of ISTQB certificaat (pré)
– Je bent leergierig en wilt jezelf graag verder ontwikkelen

Aanbod:

– Salaris € 2.400,- tot € 2.800,- (Afhankelijk van kennis en ervaring)
– 25 vakantiedagen
– 8% vakantiegeld
– Reiskostenvergoeding
– Pensioenregeling
– Leuke uitjes, potjes tafelvoetbal en vrijdagmiddagborrels

Op deze vacature kunnen ook Engelstalige kandidaten solliciteren!

Zie jij jezelf hier werken? Neem dan nu contact op via 088-32 18 123 of 06-28193055 en vraag naar Rik Braal!

Direct solliciteren kan via www.StarApple.nl of mail je cv naar

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.400 - € 2.800 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Rik Braal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Haarlem Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Haarlem