Vacature .NET/C# developer gezocht die kwaliteit wilt leveren! - Oegstgeest

Oegstgeest

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Vind jij het gaaf om als .NET ontwikkelaar het hele proces te begeleiden van het eerste gesprek tot aan oplevering? Vind jij persoonlijke ontwikkeling belangrijk en vind jij het fijn als je werkgever hier ook zo over denkt? Voor een gevestigde opdrachtgever in de omgeving van Oegstgeest ben ik per direct op zoek naar een software ontwikkelaar die niet terug deinst van een beetje klantcontact.

De organisatie waar ik deze vacature voor schrijf bestaat al meer dan 15 jaar en is een stabiele speler op de markt. Momenteel werken er circa 20 werknemers en is er nog steeds ruimte voor gezonde groei. Zij hebben een eigen software ontwikkelt die hun klanten in staat stelt om gestructureerd en georganiseerd te werk te gaan. De implementatie hiervan doen ze dan ook zelf. Daarnaast bouwen en onderhouden zij bedrijfssoftware voor een groot aantal klanten. De nadruk ligt voornamelijk op webapplicaties, systeemintegratie en webservices.

Werken bij dit bedrijf betekent werken in een prettig samengesteld team, uitdagingen aan gaan en het beste uit jezelf halen met een werkgever die achter je staat.

Jij gaat aan de slag in een scrumteam van 5 software ontwikkelaars met een korte oplever cyclus. Jullie zijn verantwoordelijk voor nieuwbouw ( 70% ) van webapplicaties, systeemintegraties en het onderhouden van bestaande software.

Vanuit dit bedrijf is er de wens dat de ontwikkelaars korte lijnen hebben met de klanten, dit betekent dat jij daarom circa 1 keer per maand aan tafel zit met de klant. Als ontwikkelaar zal jij in de meeste gevallen je eigen ontwikkeltraject managen en heb je en team van ervaren softwareontwikkelaars om op terug te vallen.

Technology Stack; C#/.NET, ASP.NET, SQL, HTML, CSS, Javascript en Angular.JS.

Eisen:
– Minimaal HBO werk- en denk niveau ( Informatica)
– Ruime ervaring met C# .NET, ASP.NET en SQL
– Goede communicatieve vaardigheden en een gezonde dosis ambitie
– Kennis in en ervaring met Angular.JS is een pré

Aanbod:
– Salaris op basis van kennis en ervaring (€3000-€4500)
– 8% vakantiegeld en 28 vakantiedagen
– Ruime opleidingsmogelijkheden zoals het behalen van Microsoft certificeringen
– Leaseauto mogelijk
– Bonusregeling (winstdeling)
– Mobiel en laptop van de zaak
– Premievrije pensioenregeling
– Leuke incentives zoals salaris verhoging bij het behalen van certificaten
– Snel zicht op een vaste aanstelling

Ben jij enthousiast geworden van bovenstaande omschrijving? Solliciteren kan door je CV (en motivatie) te sturen naar  of bel mij direct via 06-28193055.

Is dit niet direct jouw nieuwe baan maar ben je wel benieuwd wat we verder voor je kunnen betekenen, neem vrijblijvend contact op en wij gaan graag het gesprek met je aan. Verder kun je via www.starapple.nl gemakkelijk een geheel eigen zoektocht opzetten om nieuwe kansen in het zicht te houden.

Contactgegevens:
Rik Braal – Consultant .NET
06-28193055// 088-3218123 //  // www.starapple.nl

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Rik Braal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Oegstgeest
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Oegstgeest