Vacature Microsoft (T-SQL) database development (starterspositie) - Amersfoort

Amersfoort

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Microsoft (T-SQL) database development (starterspositie)

Bedrijf

Junior SQL database specialist gezocht. Op zoek naar de perfecte eerste of tweede stap in je database carrière? Hier kan het!

In Amersfoort ben ik op zoek naar iemand met SQL database kennis. Bij deze verzekeringsgigant komt er ter uitbreiding een plek beschikbaar. Het is een jonge organisatie die de afgelopen jaren hard is gegroeid. Momenteel zijn ze met meer dan 50 FTE, maar het plan is om dat voor 2019 flink te vergroten. De IT afdeling bestaat uit een hele groep specialisten, waarbij jij onder een senior database specialist komt te werken. Door de ontspannen en informele sfeer is werken hier bijzonder prettig. Dit is ook te merken onder het personeel. Je voelt je echt onderdeel van het team en ze werken er met veel passie en plezier. Zeer goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer!

Functie

Als junior database specialist ga je je verdiepen in alle database gerelateerde zaken. De brede functie zorgt voor veel diversiteit in werkzaamheden en uitdagingen. De senior waar je naast komt te werken gaat zich de komende periode meer richten op analyses, rapportages en dashboards. Iets wat voor jou dan ook in het verschiet ligt. Ook aan jouw volgende carrière stap wordt hier dus al nagedacht.

De functie is ideaal voor iemand die graag aan de hand van een ervaren databasegoeroe ‘het vak’ wilt leren. Daarnaast krijg je vanuit je werkgever ook opleidingen, trainingen en is het behalen van een certificaat verplicht.

Eisen

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Ervaring met MSSQL
 • Gemotiveerd zijn om een database specialist te worden

Aanbod

 • Salaris op basis van kennis en ervaring (35K+)
 • Het vak leren van een senior
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Vakantiegeld en vakantiedagen
 • Korting op collectieve verzekeringen (tot €100 per maand)
 • Snel zicht op een vaste aanstelling

Code: 11399

lees meer

Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Justin Kluin
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Amersfoort
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amersfoort