Vacature Communicatief vaardige Data Analist(en) - Breda

Breda

Star Apple
 • Star Apple Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een goede opdrachtgever ben ik op zoek naar communicatief vaardige Data Analist. Deze organisatie heeft intern ontzettend veel kennis die zij graag over willen dragen aan nieuwe medewerkers.

Binnen dit bedrijf specialiseren zij zich op de volgende generatie platformen dat analytische oplossingen biedt om kritieke informatie, enorme hoeveelheden gegevens, Big data en Dark data in real-time te analyseren en weer te geven. Hiervoor maken zij gebruik van een MRI-scanner (Scientific Visualization technologie) ultrasnelle analyzers in combinatie met Machine learning. Door middel van deze technieken kunnen zij hun klanten op top niveau ondersteunen in het opsporen van afwijkingen in complexe data.

Als Data Analist zal jij de klanten op locatie ondersteunen met de meest complexe analyses. Aan de hand van deze analyses kan de klant weer de juiste bedrijfsstrategie intern uitzetten. Behalve dat jij de technische data specialist zal zijn, ben jij ook de persoon de op niveau van gedachte wisselt en de juiste adviezen mee geeft aan de belanghebbende personen van jouw klant.

Functie eisen:

 • Universitaire opleiding op het gebied van bijvoorbeeld wiskunde of data science
 • Kennis van SQL/Python
 • Rijbewijs is een must
 • Communicatief en analytisch vaardig

Aanbod

 • Salaris afhankelijk van ervaring (€2.750 – €4.000)
 • 25 vakantiedagen en 8 % vakantiegeld
 • Lease auto
 • Persoonlijk opleidingsbudget
 • Leuke teamuitjes!

Ben jij geïnteresseerd in een leuke, nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Neem dan snel contact met mij op! Ik ben te bereiken via [email protected] of op 088 321 8 123/06-14234165. Tot snel!!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.750 - € 4.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Menno Mouthaan
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Breda