Vacature Junior Data Analist/Scientist - Amsterdam

Amsterdam

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • Universitair of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De organisatie heeft zich gespecialiseerd in het oplossen van complexe problemen bij diverse klanten. Het gaat om problemen die een (directe) bedreiging vormen voor de bedrijfsvoering, deze worden vervolgens zo spoedig mogelijk geanalyseerd en opgelost. Hierbij ligt de focus op databases, infrastructuur, security en beheer. Het betreft een relatief kleine organisatie die zich de komende jaren gestaag wilt uitbreiden.

Op kantoor werkt momenteel vier man en daarnaast hebben zij een vaste poule van tien man die ingezet worden voor de diverse projecten. Zij zijn voornemens om met vijf nieuwe collega’s per jaar te groeien. Om de groei door te kunnen zetten hebben zij zich gevestigd in een mooi bedrijvenpand in het altijd gezellige Aalsmeer.

Om de volgende stap te kunnen zetten als organisatie en zodoende ook de concurrentie voor te zijn willen zij de huidige werkzaamheden gaan combineren met Data Science. Dit houdt in dat jij de eerste Data Scientist zult worden binnen de organisatie. Je zult je dan ook bezig houden met alle facetten van het data science, van data mining, data engineering tot aan predicitive analytics en het formuleren van rapportages. Dit biedt je de volledige vrijheid om de structuur naar je eigen hand te zetten, zelf de keuze te maken met welke tools en technieken er gewerkt zal worden. Het doel is dat de afdeling steun moet kunnen bieden en kracht kan toevoegen aan de core business en de organisatie zodoende een totaalpakket kan bieden aan haar klanten. Verder zijn er volop mogelijkheden voor het volgen van trainingen en cursussen, binnen de organisatie staat de werknemer namelijk centraal.

Het betreft een interne positie, echter zal er ook veel contact zijn met de eindklanten. Zodoende is het belangrijk dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt.

Functie-eisen:
• Master afgestudeerd
• Bij voorkeur ervaring met Data Science
• Affiniteit met databases en beheer is een sterke pré
• Analytisch, denken in oplossingen, secuur, een teamplayer maar ook goed zelfstandig kunnen werken

Aanbod:
• Een mooi en marktconform (start)salaris, afhankelijk van kennis en ervaring
• Fulltime dienstverband op basis van 40 uur
• Enthousiaste en gedreven collega’s ‘die leven voor het vak’
• Mogelijkheden tot het volgen van relevante trainingen en cursussen

Ben jij geïnteresseerd in een leuke, nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Neem dan snel contact met mij op! Ik ben te bereiken via  of op 088 321 8 123/06-14234165. Tot snel!!

lees meer

Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Menno Mouthaan
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Data Analist in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam