Vacature Werken aan één product binnen een professioneel innovatief softwarehouse? - Leiden

Leiden

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een exclusieve businesspartner van StarApple ben ik op zoek naar een Jr+/Medior front-end developer. Dit bedrijf richt zich op het maken van oplossingen en ideeën, om het aannemen/aanmanen van nieuwe klanten juist te laten verlopen. Ook het beheren van kredietlimieten die verantwoord uitgevoerd moeten worden is iets wat geen geheimen heeft voor dit bedrijf. Dit allemaal bieden zij aan d.m.v. één specifiek softwarepakket. Dit pakket hebben zij geïmplementeerd binnen meerdere organisaties, in diverse branches. Operationeel hebben zij de doelstelling ook de internationale markt op te gaan. Zo worden er momenteel al meerdere bedrijven uit de Benelux voorzien van dit prachtige innovatieve product.

Binnen dit bedrijf hebben zij het werkplezier hoog in het vaandel staan! Zo werken zij vanuit een prachtig kantoor op een imposante locatie. Een organisatie waar vrijheid, plezier, ontwikkeling en verantwoording gepaard gaat met elkaar!

Het team bestaat momenteel uit 5 IT-professionals, waarvan 4 fullstack developers en een front-end developer. Op de back-end werken zij in een PHP-omgeving en maken ze gebruik van het Zend-framework. Vanwege de groei omtrent het fenomeen ‘Front-end development’ merken zij dat het werk het steeds meer toelaat om uit te breiden op de client-side. Als Front-end developer ben je verantwoordelijk voor de voorkant van het softwarepakket. Denk hierbij aan o.a. UI designs omzetten in werkende en functionele code. Ook het koppelen van data en aanpassingen van het Zend-framework, voor het aansturen van de front-end zijn takken van sport waar jij verantwoordelijk voor bent. Kennis van PHP is dan ook een groot voordeel om je werk goed uit te voeren.

FUNCTIE-EISEN

-Minimaal HBO/WO werk en denkniveau
-Aantoonbare Front-end programmeer ervaring (HTML(5), CSS(3), Javascript)
-Kennis van PHP (OOP en MVC) is prè
-Naast dat je een echte teamplayer bent kun je ook zelfstandig aan de slag
-Je bent lekker zelfsturend ingesteld en maak je graag dingen eigen beslissingen

AANBOD
-Goed salaris tussen de €2500,- / €3800,- afhankelijk van kennis en niveau.
-Vakantiegeld
-25 vakantiedagen
-Reiskostenvergoeding
-Klant contact
-Trainingsbudget
-Informele teamsfeer

Ben je geïnteresseerd in deze vacatures of wil je meer info? Bel dan 06- 28933647 of 088-321 81 23 en vraag naar Danny Klerks of mail je cv naar [email protected]

Mocht dit niet jouw ideale vacature zijn, dan hoor ik graag wat jouw exacte wensen zijn, zodat ik van hieruit specifiek voor je op zoek kan gaan of mijn netwerk kan raadplegen.

Trefwoorden: Javascript, HTML, CSS, PHP, OOP, MVC, MySQL, JSON

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 3.800 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Danny Klerks
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Leiden Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Leiden