Vacature Als back end Developer duizenden gebruikers helpen met het beheersen van bedrijfsprocessen?(PHP, Symfony) - Rotterdam

Rotterdam

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een exclusieve businesspartner van StarApple ben ik op zoek naar een ervaren Back end PHP developer. Dit bedrijf richt zich op het bieden van een generiek softwarepakket met de mogelijkheid om meerdere gegevens in onder te brengen. De software is voor ieder bedrijf te implementeren, dat bedrijfsprocessen beter wilt managen, en op basis daar van de huidige situatie goed in kaart wilt brengen. Het zal dan ook niet verbazen dat het klantenbestand varieert van grote multinationals tot MKB-bedrijven. De software telt dan ook ruim 20.000 tevreden gebruikers.

Het team bestaat momenteel uit 10 FTE waarvan 6 IT-professionals, bestaand uit een Front end developer, twee back-end developers, en een tester. Daarnaast word het team ondersteund door een freelance Back end Developer en een UX designer.  Als Back end developer ben je verantwoordelijk voor de uitbouw en vernieuwing van het softwarepakket. De achterkant van de software staat als een huis, maar vanwege flinke groei en uitbreiding van het pakket is er toch behoefte aan versterking. De huidige applicatie is onlangs herschreven in Symfony. Het is dus erg fijn als je ervaring hebt met dit framework. In de functie is het belangrijk dat je niet vies bent van een uitdaging en communicatief vaardig bent. De lijnen zijn namelijk erg kort en in de dagelijkse stand-ups wordt er van je verwacht dat je jouw inzichten ook bij de rest van het team onder de aandacht weet te brengen.

Wat er van jou gevraagd word:

-Minimaal HBO/WO werk en denkniveau

-Aantoonbare ervaring met PHP en Symfony(of laravel) in een software omgeving

-Kennis van HTML5, CSS3 en Javascript is een pré

-Naast dat je een echte teamplayer bent, ben je communicatief vaardig

-Je bent lekker autodidactisch ingesteld

-Je spreekt vloeiend Nederlands. Dit is de voertaal binnen het bedrijf.

Wat jij daar voor terug krijgt:

-Goed salaris tussen de €2500,- / €3800,- afhankelijk van kennis en niveau.

-Vakantiegeld

-25 vakantiedagen

-Reiskostenvergoeding

-Winstuitkering aan het eind van het jaar

-Klant contact

-Trainingsbudget

-Informele teamsfeer

Ben je geïnteresseerd in deze vacatures of wil je meer info? Bel dan 06- 28933647 of 088-321 81 23 en vraag naar Nelson of mail je cv naar [email protected]

Mocht dit niet jouw ideale vacature zijn, dan hoor ik graag wat jouw exacte wensen zijn, zodat ik van hieruit specifiek voor je op zoek kan gaan of mijn netwerk kan raadplegen.

Trefwoorden: Javascript, HTML, CSS, PHP, OOP, MVC, MySQL, JSON

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Danny Klerks
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam