Vacature Elite Java Developer | Eindhoven, Utrecht | Netbeheerders, Pensioenen, Multinationals, Leasepartijen | JavaEE + API's, JBoss/Apache, Mule, Hibernate, Jira

Eindhoven

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Elite Java Developer | Eindhoven, Utrecht | Netbeheerders, Pensioenen, Multinationals, Leasepartijen | JavaEE + API’s, JBoss/Apache, Mule, Hibernate, Jira


Organisatie & Afdeling
Wil jij werken met de beste techneuten van Nederland? Durf jij de lat nog hoger te leggen? Is geen omgeving jou te complex?

Sluit je dan aan bij de meest doorgewinterde, elite laag Javanen van ons land!

Wij zijn een groep van 80 zeer ervaren ontwikkelaars, architect en teamleiders. Ons doel? Succesvolle IT-bedrijven nog succesvoller maken. In 2010 zijn wij met 3 man begonnen en ondertussen, 8 jaar later, zijn wij 80 techneuten sterk. Wij staan bekend als de toplaag van het hoge segment, de commando’s van het digitale slagveld!

Wij zijn geen detacheerder, waar je van hot naar her wordt gestuurd, om branden te blussen. Bij ons ben je consultant, die software afdelingen naar een hoger niveau tilt. Wanneer onze partners ons inschakelen, doen ze dat om trots te kunnen zijn op het resultaat.

De organisaties waar wij mee werken, hebben de meest complexe, high-end, moderne omgevingen, waar menig  IT’er van droomt, om aan te werken. Enkele voorbeelden: Het systeem dat NS/ProRail gebruikt om al het treinverkeer in Nederland te regelen, een Internationaal geautomatiseerd platform om auto’s te leasen of de geautomatiseerde backoffice / warehouse van een internationale webshop gigant.

Functie

Je gaat aan de slag als full-stack Javaan om zeer hoogwaardige software te ontwikkelen. Wij werken voornamelijk met Java, ook met J2EE, JBoss, JPA, JAX-XX, JTA, JMS, Integratietools als Mule, Spring, Wicket, Jira, Git of andere veelgebruikte technieken.

Met jouw team ben je verantwoordelijk voor het design, prototype, testen, implementeren, bèta-draaien, verbeteren en opnieuw implementeren tot alles 100% perfect werkt, op een schone, effectieve en snelle manier.

Wat je gaat doen, dat bepaal je zelf. Als lid van ons team weet je waar de noodzaak ligt en hoe je een case gaat aanvliegen.

Vereisten

– HBO of WO Diploma in Informatica / Computer Science
– Je hebt minimaal 5 jaar recente én aantoonbare ervaring als Java ontwikkelaar
– Communicatie is een must, je bent een consultant die partners overtuigd van jouw talent
– Oplossingsgerichtheid, Creativiteit en assertiviteit mogen niet ontbreken.
– Je hebt ervaring opgedaan bij meerdere grote multinationals en begrijpt de deze cultuur
– Bereidheid om door te zetten bij de meest zware, complexe technische projecten
– In ieder geval ervaring met Angular5/6, JBoss, JPA, Mule, Hibernate, Jira en Git
– Hoe meer ervaring met schillende technieken, hoe beter

We zijn ons bewust van het feit dat we veel vragen in deze vacature. Als je niet volledig voldoet aan de eisen, aarzel dan niet om ons toch te contacteren en de mogelijkheden te bespreken 

Aanbod

– Werken aan de meest hoogwaardige software van Nederland / Europa
– Salaris dat altijd aan de bovenkant van de markt zit, tot €10.000 p.m.
– Ruime leasebudget om comfortabel naar werk reizen
– Kennis / ervaring opdoen bij de top 10 high-end IT bedrijven van Nederland
– Onbeperkt studie-budget om nog beter te worden
– Een rol waarbij je consulteert voor de grootste spelers van Nederland
– Een boost aan je leven, carrière en CV
– Voldaan gevoel aan het eind van iedere werkdag
– Zeer goede arbeidsvoorwaarden en bonussen
– Behoren tot de beste Javanen van het land
– Werken op een van de mooiste, groene kantoren van het land
– Mogelijkheid om opgeleid te worden tot Teamleider, Architect of Manager / CTO

Ben jij geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op met Benjamin (088 – 321 8 123 of 0639 8686) voor meer informatie omtrent deze vacature of mail je cv naar ook kun je jouw cv uploaden op www.starapple.nl. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien. Uiteraard kan je ons ook bellen om deel te nemen aan ons netwerk. Mocht dit niet dé baan voor je zijn, gaan we graag aan de hand van jouw wensen specifiek voor je op zoek!

lees meer

Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Benjamin de Vries Contactpersoon Benjamin de Vries
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Eindhoven
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Eindhoven