Vacature Medior Android | 's-Hertogenbosch | Online - Den Bosch

Den Bosch

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • Universitair of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ervaren Android ontwikkelaar ‘s-Hertogenbosch

Heb jij graag de touwtjes in handen? Wil je werken in een multidisciplinair team? Wil jij werken aan een app die dagelijks door honderdduizenden mensen wordt gebruikt?

 

Jouw werkgever: Nederlands snelst groeiende app
honderdduizenden actieve klanten

In hartje Den Bosch zitten wij gevestigd op de 5e verdieping, met een prachtig uitzicht op het centrum van de stad. Onze development afdeling is 15 man groot en dagelijks leveren wij nieuwe updates voor ons platform. Jong, dynamisch en creatief passen het beste bij ons team. We werken keihard, gaan iedere maand borrelen en geven 2 keer per jaar een groot feest met zo’n 100 man! Onze vestiging in Den Bosch is een van de drie, ook zitten wij in België en Duitsland en hebben ondertussen miljoenen eindgebruikers! Wat wij doen? Wij bieden mensen door het hele land kortingen voor hotels, restaurants, cafétjes, uitjes, dierentuinen en meer. Open de app, zoek in je buurt en vind jouw deal!

Wat je gaat doen

Onze organisatie bestaat uit zo’n 60 consultants die dagelijks zoeken naar nieuwe bedrijven om toe te voegen aan ons platform. Iedere deal, denk aan 50% korting op een 3 gangen diner of een gratis ronde op de kartbaan, wordt aan ons systeem toegevoegd. Iedere eindgebruiker in de regio wordt ingelicht middels een melding via de browser applicatie, Android of iOS app. Dat laatste is waar we jou voor nodig hebben, de Native Android app. We zijn hard aan het uitbreiden en komen onder steeds meer handelsnamen, met steeds meer apps, op de markt terecht. Samen met een team van bestaande uit Back-Enders. Front-Enders, een iOS’er, een Product Owner en een Scrum Master ga jij de bestaande app’s werkend houden en de nieuwe app’s ontwikkelen.

 

Wat wij in je zoeken

– Een opleiding in de richting van software development
– Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als native Android ontwikkelaar
– Je ontwikkelt met Java8 of hoger en werkt met Android Studio
– Teamverband en collegialiteit staan voorop
– Je bent probleemoplossend en kan snel reageren op de klantwens
– Kennis van PHP, optimalisatie en het bouwen van Api’s zijn een pré

We zijn ons bewust van het feit dat we om ervaring vragen in deze vacature. Als je niet volledig voldoet aan de eisen, aarzel dan niet om ons toch te contacteren en de mogelijkheden te bespreken 

Wat het oplevert

– Een mooie, moderne, centraal gelegen werkplek met 3 schermen
– 7 ervaren collega’s met een gemiddelde leeftijd van 32
– Alle code die je schrijft wordt real-time geïmplementeerd
– Salaris €2.500 – €4.000
– 25 vakantiedagen
– Pensioenbijdrage
– Reiskostenvergoeding
– Een bar met koud fris en bier
– Werken bij een van Nederlands snelst groeiende internetbedrijven
– Desktop / Mac naar keuze

Hoe je in aanmerking komt

Ben jij geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op met Benjamin (088 – 321 8 123) voor meer informatie omtrent deze vacature of mail je cv naar [email protected] ook kun je jouw cv uploaden op www.starapple.nl. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien. Uiteraard kan je ons ook bellen om deel te nemen aan ons netwerk. Mocht dit niet dé baan voor je zijn, gaan we graag aan de hand van jouw wensen specifiek voor je op zoek!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 4.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Den Bosch