Vacature Junior Java – Spring / Kotlin ontwikkelaar | Transport Sector - Vught

Vught

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Junior Java – Spring / Kotlin ontwikkelaar | Transport Sector


Organisatie & Afdeling

Ben jij net klaar met jouw studie ( Technische ) Informatica en op zoek naar je eerste uitdaging of al enige tijd bezig als Java in Spring of Kotlin ontwikkelaar? Dan ben ik op zoek naar jou!

Wanneer je praat over logistiek, praat je over een van grootste sectoren in de gehele wereld. Logistieke planning is nodig om jouw boodschappen vers ( op tijd ) binnen te krijgen, er voor te zorgen dat jouw pakketje bij de juiste brievenbus aan komt of om jou op de juiste vakantiebestemming re brengen.

Wanneer het gaat om de logistieke transportsector, zijn wij marktleider op het gebied van: planning, volgen & lokaliseren, het tanken, factureren van vrachten en algemene informatie-communicatie tussen transportbedrijven.

Met een team van 8 ontwikkelaars helpen wij de wereld met het plannen van transport. Bij ons is het een no-nonsense mentaliteit en werken wij open-minded aan een mooi software pakket.

De beste match voor ons team is iemand die graag werkt met Java in spring, Kotlin en Android. Je werkt aan de webservices/microservices, een complexe back-end met duizenden API’s en de mobiele devices ( Android als OS ).

Wij hebben een kantoor in in Utrecht en Noord-brabant. Afhankelijk van jouw woonplaats kan je wisselend in beide kantoren werken.

Vereisten

– Minimaal HBO BSc in ( Technische ) Informatica of ICT
– Werkervaring is een pré, maar geen eis als jij zelfstandig kan programmeren in: Java, spring, Kotlin
– Ervaring met android is een grote pré
– Interesse in logistiek / transport maakt je werk leuker

We zijn ons bewust van het feit dat we veel vragen in deze vacature. Als je niet volledig voldoet aan de eisen, aarzel dan niet om ons toch te contacteren en de mogelijkheden te bespreken 

Aanbod

– Werken in Den Bosch of Utrecht
– Een team van 8 ervaren consultants
– Integratiesoftware voor s’-werelds  grootste transport-software bouwen
– Veel verantwoordelijkheid en communicatie met jouw klant
– 27 vakantiedagen

– Salaris vanaf €2.500
– Ruim trainingsbudget

Ben jij geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op met Benjamin (088 – 321 8 123 of 0639 863838) voor meer informatie omtrent deze vacature of mail je cv naar  ook kun je jouw cv uploaden op www.starapple.nl. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien. Uiteraard kan je ons ook bellen om deel te nemen aan ons netwerk. Mocht dit niet dé baan voor je zijn, gaan we graag aan de hand van jouw wensen specifiek voor je op zoek!

lees meer

Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Benjamin de Vries Contactpersoon Benjamin de Vries
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Vught
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Vught