Vacature Junior C# Developer HR-Software - Rotterdam

Rotterdam

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Mijn opdrachtgever is een gespecialiseerde speler in de HR software markt. Sinds onze start in 1997 hebben meer dan 4500 organisaties één van onze HR software oplossingen in gebruik genomen en dat is mede te danken aan ons product, pragmatische aanpak en duidelijke prijsstelling.

Het team bestaat uit 30 hardwerkende en gedreven medewerkers. Er heerst een open en ongedwongen sfeer waarin veel wordt gelachen. Men stapt gemakkelijk op elkaar af met vragen en is bereid elkaar te helpen. Medewerkers krijgen veel verantwoordelijkheid en hebben veel invloed op het uiteindelijke resultaat. Naast gezellige vrijdagmiddagborrels, gezamenlijke lunches en gezellige bedrijfsuitjes is er veel ruimte voor ideeën en initiatieven.

Kortom, een prachtige, ondernemende omgeving waarbinnen je je als professional verder kunt ontwikkelen en met genoeg kansen om passende bevoegdheden en verantwoordelijkheden naar je toe te trekken.

Functie

Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een internationale en gespecialiseerde speler in de HR software markt. Bij deze organisatie bekleed jij een erg belangrijke rol met veel verantwoordelijkheid. Van jou wordt namelijk verwacht dat jij een rol vervuld in het nieuwe web development team , dat alle front-end ontwikkeling voor eigen rekening neemt. Naast deze rol in dit team wordt ook van jou verwacht dat jij de gehele architectuur samen met de teamlead van het backend team gaat herschrijven, daar waar nodig.

Naast een nieuw web development team heeft mijn opdrachtgever ook de ambitie om binnen een aanzienbare tijd een overgang te maken van ASP.NET webforms naar ASP.NET MVC en de basissoftware die geschreven is in Delphi, om te zetten in C#. Klinken deze uitdagingen bij jouw als muziek in de oren? Mooi, want jij gaat deze projecten succesvol tot een eind brengen en begeleiden.

Kortom een behoorlijke uitdaging die vraagt om echte vakmanschap, gedrevenheid en expertise. Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan met deze totaal nieuwe uitdaging met een nieuw en eigen team? Lees dan snel verder!

Vereisten

– HBO afgerond ( informatica achtergrond)
– Passie voor C# en ASP.NET
– Communicatief vaardig

Aanbod

Naast werken bij een gave organisatie met leuke collega’s biedt mijn opdrachtgever een salaris tussen de €2.300,- – €3.200,- (afhankelijk van kennis en ervaring), met de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

– 24 vakantiedagen;
– 8% vakantiegeld;
– Een ruim trainingsbudget;
– Laptop van de zaak;
– Pensioenregeling met 2/3 inbreng werkgever;

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via 06-28193055 / 088-3218123 of mail naar

Toch niet de ideale vacature? Wij hebben naast deze functie veel andere vacatures beschikbaar in regio Zuid-Holland. Vind jou ideale vacature op www.starapple.nl

Trefwoorden: ASP.NET, C#, MVC, Rotterdam, Lead, Architect, Development, Delphi.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.300 - € 3.200 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Rik Braal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Rotterdam
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam