Vacature Junior ( Embedded ) software / product design engineer - Eindhoven

Eindhoven

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij recentelijk afgestudeerd in (technische) informatica of vergelijkbare studie, heb je affiniteit met allround product development en ben je per direct beschikbaar? Lees dan snel verder!

In Eindhoven hebben wij nog ruimte voor een junior engineer. Je gaat, samen met 6 engineers, werken aan dermatologische apparatuur. De producten worden van A-Z in-house ontwikkeld en je mag je ontfermen over de Embedded software, hardware, het product en nieuwe features.

Je gaat werken met o.a. C, C++, Obj-C/Swift – design tools naar keuze – Salaris €2.500,- – Starten per Aug / Sept

Klinkt dit interessant en wil je weten of je in aanmerking komt? Neem dan zo snel mogelijk contact op met mij! | 06 3986 3838 | 088 3218 123

#embedded #computervision #hardware #design #vacature #informatica#ontwikkelaar

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Benjamin de Vries Contactpersoon Benjamin de Vries
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Embedded Software Engineer in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Eindhoven