Vacature Software Development op hoog niveau - Den Haag

Den Haag

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Deze internationale partner met meer dan 25 jaar specialisatie en 30 medewerkers, kenmerkt zichzelf als een sterke partner voor diverse grote financiële softwarepakketten. Er wordt gewerkt vanuit een mooi en modern kantoorpand in de omgeving van Den Haag en de lijnen onderling zijn erg kort. Zo loopt de directeur regelmatig rond op de werkvloer en worden er daarnaast regelmatig leuke bedrijfsuitjes georganiseerd.

Functie

Jij gaat aan de slag in een ontwikkel team met drie senior .NET ontwikkelaars met allen het zelfde gewicht op het gebied van kennis en ervaring. Voor jou als ontwikkelaar betekent dit dat jij goede en sterke sparringpartners hebt met hetzelfde doel voor ogen.

Als scrum team werken jullie aan een standaardapplicatie met meer dan 2 miljoen coderegels. Met 10 nieuwe releases per jaar en het uitgangspunt om iedere maand een functionele update aan te bieden, gaan jullie als team doelgericht aan het werk.

Wat heb je nodig?

– Hbo-diploma in een technische richting
– Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
– Kennis en ervaring met C#, .NET en Angular
– Je werkt graag in teamverband en bent proactief

Aanbod:

– Salaris tot €5.500,- per maand (Afhankelijk van kennis en ervaring)
– 8% vakantiegeld
– Bonusstructuur
– 24 vakantiedagen
– Flexibele werktijden
– Reiskostenvergoeding
– Pensioenregeling
– Leuke uitjes, bijvoorbeeld naar Madrid of Lissabon, kerst, verzorgde lunch en cadeautjes voor je verjaardag

Is dit de uitdaging die jij zoekt? Neem dan nu contact op via 088-32 18 123 of 06-28193055 en vraag naar Rik Braal!

Direct solliciteren kan via www.StarApple.nl of mail je cv naar

lees meer

Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Rik Braal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Den Haag
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Den Haag