Vacature Fullstack .NET | AngularJS | SQL | Web API - Den Bosch

Den Bosch

Star Apple
 • Star Apple Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Functie

Je gaat meehelpen aan de ontwikkeling van het core product: de verzuimsoftware. Dit kan bij dit bedrijf op drie manieren: het slimme maatwerk op aanvraag van de klant, projecten waarin de klant en het bedrijf samen kijken naar wat er gedaan kan/mag worden en projecten waarin je als team volledig de keuze hebt om voor de klant in te richten hoe dit het best geïmplementeerd kan worden.

Deze projecten worden niet gedaan in vaste scrum teams, er wordt per project gekeken naar wat jij graag wilt doen en wat er bij je past. Zo kom je niet terecht bij werkzaamheden die je niet liggen. De nauwe samenwerking tussen back- en frontend en testing is wel erg belangrijk. Je komt terecht in een team waarin de leeftijd varieert van 30-35. Leeftijd speelt uiteraard geen rol, echter is deze club wel op zoek naar een frisse developer. In deze functie kom je o.a. te werken met C#, .NET framework, AngularJS en SQL.

Wil jij ook je mouwen opstropen op je werk, veel vragen stellen en snel groeien? Lees dan snel verder!

Organisatie & Afdeling

Deze goede relatie van StarApple in omgeving Den Bosch is dé specialist op het gebied van verzuimsoftware. Zij maken dit, zoals ze zelf aangeven, niet vóór de klanten maar mét de klanten.

Zij staan bekend om hun club met slimme, snelle en handige ontwikkelaars die veel waarde hechten aan de kwaliteit van hun code. Zij streven er dan ook naar om software te bouwen die nog tien jaren gebruikt kan worden. Zo snel mogelijk reageren op waar de markt behoefte aan heeft, dat is het belangrijkste.

Dit bedrijf bestaat inmiddels 15 jaar en momenteel werken zij in een team van 20 man aan de verzuimsoftware. Er wordt nauw samengewerkt door de back-end developers, designers en testers. Belangrijk om te weten voor deze functie, is dat het een functie betreft voor minimaal 32 uur, je hoeft dus niet per se 40 uur te werken (dit mag wel).

Vereisten:

 • Jij hebt minimaal een HBO opleiding;
 • Je hebt affiniteit/kennis van .NET C#, MVC, Web API’s en SQL;
 • Jij wilt aan de slag in een fris en snel team vol slimme collega’s waar je veel van kunt leren.

Aanbod:

 • Salaris variërend van € 2.500 – € 4.500;
 • Een werkweek van 32 tot 40 uur;
 • Een gezellig team waarin veel gelachen wordt;
 • Op sommige momenten hard werken, op andere momenten jezelf verliezen in een gesprek over games (bijvoorbeeld);
 • Flexibele werktijden;
 • Een persoonlijke aanpak en wisselde projecten.

Spreekt dit jou allemaal aan? Neem dan contact met mij op middels onderstaande gegevens.

Telefoonnummer: 088-321 8 123. Emailadres: [email protected]

Trefwoorden: C# ontwikkelaar, .NET ontwikkelaar, fullstack ontwikkelaar, Web API, SQL, MVC, C#, .NET, AngularJS, HTML, CSS, Javascript, Den Bosch, Breda, Tilbrug, Eindhoven

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Bosch