Vacature BI Consultant (Junior) - Den Haag

Den Haag

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een leuke organisatie net onder de rook van Den Haag, ben ik hard op zoek naar Junioren die alles op het gebied van Data willen leren. Het betreft een consultancy partij met verregaande kennis van Business Intelligence/Data Science en het maken van scherpe business analyses. Door de verschillende takken van sport die zij aanbieden is doorgroeien ook iets wat hier zeker kan!

Heb jij vanuit je opleiding affiniteit met data opgedaan en wil je dit graag in praktijk brengen? Dit is je kans! Normaliter gaat lang reizen hand in hand met het zijn van consultant gepaard, hier is dat net iets anders. 99% Van de klanten die zij hebben zitten namelijk in de Randstad, uiteraard word je wel voorzien van een leaseauto maar hier hoef je dan niet ochtenden en avonden in te spenderen.

Na je inwerk periode staan er mooie klanten te wachten waarin jij met je team ervoor gaat zorgen dat zij alle vragen die zij hebben beantwoord krijgen. Is dit het bouwen van een datawarehouse met SSIS of ga je een voorspelmodel maken van klanten die mogelijkerwijs weg gaan?

Kortom wil jij jezelf verder ontwikkelen op zowel technisch vlak als je social skills? Reageer!

– Afgeronde HBO/WO technische opleiding
– Leergierig
– Kennis van SQL, Python, R is een pré.
– Communicatief, gestructureerd en doorzettend ingesteld

Wat bieden zij

– Salaris op basis van kennis en ervaring
– 28 vakantiedagen
– 8% vakantiegeld
– Leaseauto en laptop
– Opleidingsmogelijkheden
– Teamuitjes & georganiseerde kennissessies!

Ben jij geïnteresseerd in een leuke, nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Neem dan snel contact met mij op! Je kan mij bereiken op 088 – 321 8 123. Je kan ook mailen naar

Sluit deze functie niet volledig bij je aan of ben je benieuwd wat er nog meer mogelijk is? Laat in dat geval even van je horen, dan gaan wij specifiek voor jou op zoek!

lees meer

Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Ruben van den Bosch
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Den Haag