Vacature Data Specialist – Zorgen voor een betere zorg! - Utrecht

Utrecht

Star Apple
 • Star Apple Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Is werken met data jouw passie? Voor een marktleider die dagelijks geautomatiseerde controle uitvoert in de zorgsector ben ik op zoek naar een Data Specialist.

Deze, nog steeds groeiende organisatie, is marktleider op het gebied van integrale risicobeheersing. Ze zijn gevestigd in Utrecht maar opereren door het hele land. Jouw nieuwe werkgever focust zich op het analyseren en bewaken van de brongegevens voor diverse klanten. Zij leveren kwaliteit en garanderen klanten dat er 300% rendement wordt behaald op de investering. En dat binnen 1 jaar! De dagelijkse controle die zij uitvoeren zorgen direct voor verbeterpunten en de acties die daar op uitgevoerd moeten worden. Via geavanceerde methodiek komt deze actie direct bij de verantwoordelijke te liggen. Dit zorgt er voor dat de verbetering vroeg kan worden geïmplementeerd door de verantwoordelijke medewerker.

Ze werken niet met opdrachten, maar met blijvende klanten. De meeste werkzaamheden worden daarom verricht op het kantoor in Utrecht. Uiteraard kan het ook voorkomen dat je sporadisch bij klanten langs moet. Verder heerst er een informele sfeer met korte communicatielijnen.

Functie

De huidige werkwijze werkt als een trein. Toch blijven er altijd verbeterpunten om de klanten nog beter te helpen. Als Data Specialist ga je de dataontsluiting (ETL), controles, innovaties, en bedrijfsprocessen verder ontwikkelen. Daarnaast ben je bezig met het controleren, bewaken en analyseren van de brongegevens. Hiervoor maak je gebruik van SQL server en SSIS. Jij zorgt ervoor dat alle data van klanten goed onder de loep wordt genomen. Zo wordt de data veel nauwkeuriger en kunnen organisaties betere beslissingen maken.

Eisen

 • Afgeronde academische opleiding richting Informatica
 • Ervaring met data verwerking en analyse
 • Kennis van SQL
 • Analytisch ingesteld en communicatief sterk

Aanbod

 • Salaris op basis van kennis en ervaring (€2500 – €4000)
 • Bonusregeling
 • Vakantiedagen en vakantiegeld
 • Laptop en mobiel
 • Werken in een data gedreven omgeving
 • Doorgroeimogelijkheden

Ben jij geïnteresseerd in een leuke, nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Neem dan snel contact met mij op! Ik ben te bereiken op  Of op 088 321 8 123.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 4.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Ruben van den Bosch
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Data Specialist in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht