Vacature WO IT Starters gezocht voor Java development traineeship in Gouda!

Gouda

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

WO IT Starters gezocht voor Java development traineeship in Gouda!

Ben jij net afgestudeerd en heb jij affiniteit met IT? Ben jij een code klopper in hart en nieren? Wil jij met een gedreven team van Java ontwikkelaars bouwen aan een Fin-tech oplossing voor de grootste financiële bedrijven in Nederland? Lees dan gouw verder en solliciteer!

Bedrijfsinformatie

Deze kans in voor jou weggelegd in het hart van Gouda bij een innovatieve Scale-Up, jij als starter zal volledig worden opgeleid tot Java ontwikkelaar door een team van ervaren ontwikkelaars. Dit bedrijf heeft een SaaS-platform ontwikkeld wat in verschillende branches wordt toegepast denk aan financiële instellingen, verzekeringspartijen, pensioen dienstverleners etc.  De vestiging in Gouda bestaat nu inmiddels uit 16 man, er hangt een informele sfeer met korte lijnen. Het bedrijf heeft twee vestigingen 1 in Amsterdam en 1 in Gouda, de vestiging in Amsterdam daar gebeurd alle sales klant meetings etc.

Functie
De vestiging in Gouda is het Development Center AKA het hart van het bedrijf, dit is een hele bewuste keuze geweest vanuit de directie. Het bedrijf draait op het product wat ze uiteindelijk verkopen dus is er besloten dat de programmeurs een eigen pand tot hun beschikking hebben. Dit is omdat het bedrijf kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en dat alles zo goed mogelijk moet gebeuren, dat kan alleen als je in een fijne omgeving zit dat is hier helemaal geregeld. Hierbij zal jij uiteindelijk ook verantwoordelijk zijn voor het opleveren van SaaS-Platform die op meerdere manieren kan worden ingezet als geautomatiseerd facturatie systeem, investeringen voorspellen, polissen geautomatiseerd versturen etc.

Functie eisen

 • WO afgestudeerd liefst informatica gerelateerd
 • Affiniteit met programmeren (Java & PHP)
 • Kennis van HTML, CSS en JavaScript is mooi meegenomen
 • Communicatief sterk om met je collega’s te sparren
 • Leergierig

Aanbod

 • Salaris vanaf 2400,- bruto per maand kan oplopen nav kennisniveau / ervaring
 • 8% vakantiegeld
 • 26 vakantiedagen
 • Reiskostenvergoeding
 • Trainingsbudget
 • Pensioenregeling
 • Parkeergelegenheid / pand is makkelijk bereikbaar met het OV
 • Incentives (Barcalona, Milaan, Dubai etc.)

Ben jij enthousiast geraakt? Schroom dan niet om direct contact met Ruben van den Bosch op te nemen via 088 – 321 8 123 en mail je CV naar

Wel op zoek maar dit is hem niet voor jou? Geen enkel probleem neem een kijkje op www.starapple.nl daar staan nog veel meer functies beschikbaar, voor zowel Young proffesionals als zeer ervaren IT specialisten!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.400 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Ruben van den Bosch
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Gouda Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Gouda