Vacature Embedded en C / C++ Ontwikkelaar in regio Eindhoven

Eindhoven

Star Apple
 • Star Apple Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij meedoen met een van de beste Embedded clubs van Nederland en is Engels een taal die je uitstekend beheerst?

Voor een organisatie in Eindhoven zoeken we de beste van de beste. Dit bedrijf heeft momenteel in Nederland nu al meer dan 150 collega’s en is de komende periode hard opzoek ter uitbreiding. De organisatie kent 3 pilaren: inhouse projecten, projecten die volledig op locatie bij de klant worden gebouwd en detachering. Het bedrijf bouwt FPGA chips en heeft een exclusieve samenwerking met een van de grootste Europese chipmakers. Gelegen in regio Eindhoven is dit ondanks de grootte nog steeds een familiebedrijf met een platte organisatiestructuur. Dit doen ze al meer dan 20 jaar in hun moderne kantoorgebouw.

Ben jij communicatief goed genoeg om ook bij klanten op locatie te komen?

De voorkeur gaat namelijk uit naar iemand die minimaal 4 jaar met Embedded heeft gewerkt maar óók kennis heeft van C, C++, Java en Python. Als je twee van de vier genoemde programmeertalen beheerst is het voldoende. De ontwikkelaars zijn gesplitst in 10 teams. Om iedereen de juiste doorgroeimogelijkheden te bieden krijgt iedereen een bepaald budget om aan trainingen en cursussen te besteden. Verder heeft het bedrijf ook een eigen academy. We zijn opzoek naar meerdere soorten ontwikkelaars. Het maakt dus niet uit of je ervaring hebt op gebied van detachering of inhouse projecten. Aan de hand van je ervaring en voorkeur zal gekeken worden waar je het beste past.

Wat wij vragen:

 • HBO/WO (technische)informatica, Electrotechniek (TCK), Natuurkunde en/of Wiskunde
 • Minimaal 4jaar ervaring met Embedded. Kennis van C, C++, Java en Python is een pré.
 • Jij beheerst de Engelse taal, zowel in woord als geschrift
 • Jij beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden

We zijn ons bewust van het feit dat we veel vragen in deze vacature. Als je niet volledig voldoet aan de eisen, aarzel dan niet om ons toch te contacteren en de mogelijkheden te bespreken

 

Wat wij te bieden hebben:

 • Een salaris tussen de €3.500,- en €4.500,-
 • 26 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
 • 13e maand
 • Leaseauto, reiskostenvergoeding van 22cent p/km of een OV vergoeding
 • Een eigen fitnessruimte
 • Elke dag vers fruit
 • Jaarlijkse studie-budget dagen
 • Referral bonus

Ben jij geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op met Redouan (088 – 321 8 123 of 0611831994) voor meer informatie omtrent deze vacature of mail je cv naar ook kun je jouw cv uploaden op www.starapple.nl. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien. Uiteraard kan je ons ook bellen om deel te nemen aan ons netwerk. Mocht dit niet dé baan voor je zijn, gaan we graag aan de hand van jouw wensen specifiek voor je op zoek!

lees meer

Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Redouan el Boustati
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Eindhoven