Vacature PHP developer - Noordwijk (ZH)

Noordwijk (ZH)

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De organisatie:

Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een Senior PHP Backend Developer met veel potentie en passie voor de nieuwste ontwikkelingen.

Deze organisatie, die zich een internetbureau noemt met een technische software visie, breid graag uit na een overname van een innovatieve software partner. In totaal is het bedrijf 52 man groot met een multidisciplinair IT team van 12 mensen.

Het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Leiden met een paradijselijk uitzicht (zon, zee & strand).

Wat ga je doen:
Deze ‘no-nonsense’ partij bouwt (web) applicaties, client side en server side applicaties en native apps voor haar klanten. Deze klanten zijn A klanten zoals HEMA, Rabobank, Nuon en Formido en nog veel meer.

Als Backend developer zal je je in het begin met het bouwen en uitdenken van complexe applicaties aan de hand van het Laravel PHP framework. Het team is zoals gezegd multidisciplinair en heeft naast backend programmeurs ook Front enders, designers en marketeers in dienst.

De groeiplannen voor jou zijn veel nieuwe technieken leren en mee groeien met het bedrijf. Al vele zijn je voorgegaan. Het verloop is namelijk erg laag doordat iedereen word gewaardeerd in zijn of haar rol. Daarnaast heerst er een gezellige sfeer het prachtige kantoor, is er uitstekend klant contact en uiteraard veel leuke (avontuurlijke) bedrijfsuitjes.

Wat neem jij mee?

 • Je hebt minimaal ervaring met PHP volgens OOP en MVC
 • Kennis van een PHP Framework is zéér wenselijk(Liefst Laravel)
 • Je bent proactief binnen het team en deinst niet terug voor een sparringssessie

Wat jij hier voor terug krijgt:

 • Salaris naar kennis en niveau
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Alphen en Leiden omstreken
 • Pensioenregeling
 • Vakantiegeld
 • Trainingsbudget
 • Reiskostenvergoeding
 • Je krijgt gezelligheid en de kans om nieuwe technieken te leren

Geïnteresseerd?

Bel dan 088-3218123 en vraag naar Anne Taal of mail je cv naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Noordwijk (ZH) Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Noordwijk (ZH)