Vacature Embedded/C++ ontwikkelaar in Eindhoven

Eindhoven

Star Apple
 • Star Apple Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij ook werken voor een organisatie die je alle ruimte geeft om je door te ontwikkelen?

Voor een bedrijf in Eindhoven zijn we opzoek naar een Embedded ontwikkelaar die kennis heeft van C++. Dit is een consultancy bedrijf met 11 werknemers dat inmiddels alweer 12 jaar bestaat. Het team bestaat uit een klein clubje dat ondanks het feit dat ze op locatie van de klant werken er wel alles aan doen om een hechte team te blijven. Zo worden er regelmatig uitjes georganiseerd zoals uit eten gaan en waterskiën. Zij hebben verschillende projecten op het gebied van machine learning en IoT. Een voorbeeld hiervan is een systeem wat ervoor zorgt dat een laadpaal communiceert met de auto om te laden.

Ben jij ook gedreven en wil je alles uit je carrière halen?

Voor deze vacature zijn we op zoek naar iemand met minimaal 1 jaar ervaring op het gebied van Embedded. De Projecten waar je aan gaat werken duren een half jaar tot twee jaar. Afhankelijk van jouw voorkeur en reistijd word je ingedeeld op een bepaald project. Je collega’s zijn ontwikkelaars in hart en nieren en houden van gamen. Het ontwikkelteam bestaat voornamelijk uit ervaren mannen. Afhankelijk van je ambities en keuzes krijg je de gewenste trainingen en cursussen om beter in je vak te worden.

Wij zoeken iemand die:

 • Minimaal 1 jaar ervaring heeft op gebied van Embedded ontwikkeling
 • Minimaal HBO afgestudeerd is
 • Leergierig is
 • Beschikbaar is voor 40 uur per week

Wij bieden:

 • Een salaris tussen de €2.500 en €4.000,-
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen
 • Een mobiliteitsvergoeding van €800,- per maand
 • €50,- onkostenvergoeding elke maand
 • Een persoonlijke bonusstructuur waardoor je per jaar tot twee maandsalarissen extra kunt verdienen
 • Leuke uitjes met je team

Ben jij geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op met Redouan (088 – 321 8 123 of 0611831994) voor meer informatie omtrent deze vacature of mail je cv naar ook kun je jouw cv uploaden op www.starapple.nl. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien. Uiteraard kan je ons ook bellen om deel te nemen aan ons netwerk. Mocht dit niet dé baan voor je zijn, gaan we graag aan de hand van jouw wensen specifiek voor je op zoek!

lees meer

Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Redouan el Boustati
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Eindhoven