Vacature Java ontwikkelaar regio Breda - Oosterhout (NB)

Oosterhout (NB)

Star Apple
 • Star Apple Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij ook werken met Java aan hightech en innovatieve projecten?

Dan kom je werken in een kantoorpand gelegen in Oosterhout. Dit bedrijf houdt zich bezig met besturingen van sorteer en transportmachines. Het bedrijf is internationaal actief, in Nederland hebben ze één vestiging waar alle 48 personeelsleden werken. Vanwege een nieuw project die ze recentelijk hebben aangenomen zijn we nu op zoek naar een extra Java ontwikkelaar.

Werk jij ook graag in een organisatie met een platte organisatiestructuur?

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die vooral zelfstandig aan de slag kan en geen begeleiding nodig heeft op gebied van Java. Het team bestaat nu uit 9 ontwikkelaars (in Nederland). Samen vormen zij een hecht team. Op persoonlijk vlak verschillen ze veel maar, omdat er een open en sociale cultuur heerst schiet iedereen lekker met elkaar op. Ook het niveau is verschillend, zo kent de team junioren en senioren. Als project ga jij ervoor zorgen dat warenhuizen hun sorteersystemen automatiseren. Denk bijvoorbeeld aan Bol.com of Wehkamp waarbij het interne proces van bestelling naar pakket de deur uit totaal geautomatiseerd moet worden. Je gaat software ontwikkelen met Java8+ en Spring. Ervaring met Unit testen en microservices architectuur komt hier goed van toepassing.

Wat wij zoeken:

 • Iemand met minimaal 2 jaar ervaring. Het is belangrijk dat je zelfstandig kan werken
 • HBO werk en denkvermogen
 • Ervaring met Spring

Wat wij bieden:

 • Een salaris afhankelijk van je niveau (€3.000,- tot €4.500,-)
 • 8% vakantiegeld, 25vakantiedagen, 2 ziekte dagen en de mogelijkheid om bij te kopen
 • Werken met de nieuwste technieken
 • Mogelijkheid om ook thuis te werken
 • Laptop naar keuze
 • Te gekke borrels samen met je collega’s

Ben jij geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op met Redouan (088 – 321 8 123 of 0611831994) voor meer informatie omtrent deze vacature of mail je cv naar ook kun je jouw cv uploaden op www.starapple.nl. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien. Uiteraard kan je ons ook bellen om deel te nemen aan ons netwerk. Mocht dit niet dé baan voor je zijn, gaan we graag aan de hand van jouw wensen specifiek voor je op zoek!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Redouan el Boustati
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Java Developer in Oosterhout (NB) Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Oosterhout (NB)