Vacature Senior PHP Developer – Den Bosch

Den Bosch

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De organisatie:

Ben jij een ervaren PHP developer die graag vanuit een klein team (6 programmeurs) en veel vrijheid te werk gaat? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij? Een klein en ambitieus team die vanuit een open en informele samenwerking de hosting markt bedienen, en dit gaat erg goed! We werken hard en verwachten dit ook van jou, in ruil voor jouw inzet krijg je bij ons veel vrijheid, verantwoordelijkheid en natuurlijk goede beloningen.

We creëren een omgeving waarin jij met plezier te werk kunt gaan, er zijn korte lijnen en er is een snelle besluitvorming. Vanuit een opgeknapt stadhuis werken we in een inspirerende omgeving, behalve verzorgde lunch, fruit, frisdrank, koffie en thee zijn er ook een flink aantal leuke zaakjes in de directe omgeving die we je kunnen aanbevelen!

De functie:

Als PHP developer bekleed je een cruciale rol in het uitbouwen en optimaliseren van ons eigen platform, het finetunen van onze codebase en verdere groei van het development team. Hierin krijg je alle vrijheid om samen met je collega’s de koers te bepalen. Je denkt continu na over de verbeteringen voor het product en de kwaliteit van de code. Verder ga je aan de slag met het onderhouden van ons platform en het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. Hierbij maken we gebruik van een OTAP-omgeving met behulp van GIT en Atlassian (Jira/Confluence).

Eisen:

 • Kennis/ ervaring in Laravel of Symfony;
 • Ruime kennis/ ervaring in PHP;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Je bent gestructureerd en kunt goed zelfstandig werken;
 • Je hebt ervaring met code reviews;
 • Passie voor technologie en innovatie (bij voorkeur op het gebied van Hosting);
 • Kennis van HTML5, CSS3 en JavaScript is een pré.

Aanbod:

 • Een passend salaris, indicatie € 3700 – € 4500,- bruto o.b.v. 40 uur;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Veel ruimte voor eigen inbreng;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een pensioenbijdrage;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Je komt te werken binnen een klein, informeel en bovenal gezellig team!

De voorkeur gaat uit naar iemand uit de regio, maar ze staan altijd positief tegenover nieuwe ideeën!  Voor meer informatie en om te solliciteren op deze gave functie kan je je cv mailen naar onderstaande contactgegevens. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien.

Is dit niet jouw ideale baan? Ik geef graag inzicht in de huidige mogelijkheden. Neem contact met me op en dan nemen we jouw situatie door.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.700 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Bosch