Vacature Als PHP developer je steentje bijdragen in de zorgsector? - Gouda

Gouda

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De organisatie:

Spreekt de e-health sector je aan en wil jij graag mooie producten maken vanuit een gemoedelijke sfeer? Dan is dit een mooie kans!

Deze organisatie betreft een kleine informele speler in de e-health sector, met ongeveer 25 collega’s werken zij dagelijks aan software met impact. De software die zij maken richt zich op medicatieveiligheid, hierbij moet je denken aan het bewaken van voorschrijvingen voordat deze naar de apotheker worden doorgezet. Risico’s die zij hiermee uitspelen zijn bijvoorbeeld dubbele doseringen en nare bijwerkingen. Klanten die gebruik maken van deze software zijn o.a. GGZ, V&V en verschillende instellingen in de gehandicaptenzorg.

Binnen het bedrijf hangt een informele sfeer, er is geen sales of drukke supportafdeling in het kantoor en met de focus op kwaliteit werken ze zonder strakke deadlines. Er is een duidelijke roadmap en deze wordt aangevuld d.m.v. klantwensen en eigen ideeën. Met een Product Owner (lees technisch apotheker) in huis hebben ze ook echt input vanuit de branche.

De functie:

Als PHP developer kom je te werken in het development team en ben je betrokken bij de doorontwikkeling van hun product. Hiernaast zijn er plannen voor een tweede product waardoor er ook nieuwbouw bij komt kijken. Taken waar je aan kunt denken zijn het bouwen van functionaliteiten, koppelingen/ API’s en reviewen van je collega ontwikkelaars. Het product is gebouwd in Symfony, ervaring hierin is dan ook een grote pre.

Het team bestaat op dit moment uit 1 Lead / Architect, 2 senior developers en 2 mediors. Ook werken ze nauw samen met een design agency om de User Interface goed neer te zetten, mede hierom is er sinds een aantal jaar ook een Front-ender in het team.

Binnen het bedrijf worden trainingen en cursussen enorm gestimuleerd, sowieso ben je als developer betrokken bij het gehele bedrijf en zul je overal in worden meegenomen. Verder vinden ze het belangrijk dat je plezier hebt in je werk, trots bent op wat je doet en lang bij ze blijft werken! 🙂

Eisen:

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt ruime kennis en ervaring in PHP, MySQL, en OOP programmeren;
 • Kennis/ ervaring in Symfony is een pré;
 • Je hebt de wil en drive om je verder te ontwikkelen.

Aanbod:

 • Een goed salaris, indicatie tot €4000,- bruto per maand o.b.v. fulltime dienstverband;
 • Meer dan voldoende ruimte voor het volgen van cursussen en opleidingen;
 • Flexibele werktijden;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Reiskosten en onkosten volledig vergoed;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Je komt te werken binnen een betrokken, informeel en bovenal gezellig team!

Enthousiast?

Voor meer informatie en om te solliciteren op deze functie kun je reageren via onderstaande contactgegevens. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien.

Mark Blanken – Principal Consultant PHP | Python | Front-end & UX/UI Design

/ 088- 321 8 123 / 06-13646755 / www.starapple.nl

lees meer

Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Mark Blanken
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures BI Developer in Gouda Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Gouda