Vacature PHP Developer? - Rotterdam

Rotterdam

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil je graag werken voor een internationale organisatie waar een “work hard, play hard” mentaliteit geldt? Een bedrijf waar je op bezoek gaat naar het kantoor in Amerika? Lekker kan tafeltennissen, Fifa kan spelen, naar conferenties gaat en waar je je verder kan ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een innovatief bedrijf in Rotterdam zijn wij ter uitbreiding op zoek naar meerdere PHP backend developers. Inderdaad, meerdere developers! Het bedrijf is hard aan het groeien en komt momenteel handen tekort. Zij bouwen namelijk webapplicaties voor verschillende A merken. Hierbij kan je denken aan cosmetica bedrijven, maar ook reisbureaus, accountancy bureaus en nog veel meer… Zij bestaan inmiddels meer dan 13 jaar en hebben momenteel 27 werknemers in dienst. Met deze club enthousiaste mensen word er hard gewerkt vanuit een centraal gelegen pand in Rotterdam. Dit is goed bereikbaar met zowel de auto als het OV.

FUNCTIE-INFORMATIE

Het Back end development team bestaat momenteel uit 10 PHP developers, variërend van junior tot senior. Je zal je voornamelijk bezighouden met het bouwen van webapplicaties. Deze bouwen zij met PHP en het Laravel, of Symfony framework. Naast Developen zal het adviseren van klanten zal ook onderdeel uitmaken van je werkzaamheden. Het is dus belangrijk dat je sociaal en communicatief ingesteld bent, en natuurlijk een goede dosis humor hebt. Kortom, er is genoeg afwisseling in deze functie!

FUNCTIE-EISEN

– Diploma niet belangrijk, ervaring wel!
– Minimaal 3 jaar ervaring met PHP (OOP, MVC)
– Ervaring met Laravel óf Symfony
– Sociaal, communicatief ingesteld
– Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken

AANBOD

– Salaris afhankelijk van kennis ervaring. Tussen de €2800 – €4000
– Werkweek van 40 uur. 32uur is in overleg mogelijk
– 25 vakantiedagen
– 8% vakantiegeld
– Laptop van de zaak (Macbook pro)
– Mobiel van de zaak
– Reiskostenvergoeding
– Een trainingsbudget
– Afwisseling in werkzaamheden
– Leuke bedrijfsfeestjes, lunch van de zaak, gezellige vrijdagmiddag borrels, tafeltennissen/tafelvoetballen, conferenties. De wintersport heb je helaas net gemist.

Geïnteresseerd?
Stuur je CV [email protected] Uiteraard kan je ons ook bellen (088 – 321 8 123 om deel te nemen aan ons netwerk. Mocht dit niet dé baan voor je zijn, gaan we graag aan de hand van jouw wensen specifiek voor je op zoek!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.800 - € 4.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam