Vacature Hé C# Developer, wil jij werken vanuit een zeer unieke locatie? - Den Bosch

Den Bosch

Star Apple
 • Star Apple Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Deze organisatie houdt zich bezig met het leveren van software op nationaal maar ook op internationaal niveau. Op dit moment zijn ze marktleider in Nederland en zijn zij ook goed op weg om dit in Europa te worden. Dit doen ze voor diverse klanten zoals KPN, Vodafone, Ziggo en nog veel meer! De software is ontworpen om een oplossing te bieden aan bedrijven en hun facturen inzichtelijk te maken.

Vanuit hun software zijn klanten voorzien van één facturatieoverzicht en dat dit alles wordt weergeven op een gepersonaliseerd portal. Dit portal kan eenvoudig worden geïntegreerd met diverse (business Support) systemen. Ze kunnen de volledige verantwoordelijkheid nemen als het gaat om de klantervaring rondom facturatie. Vanuit innovatie methodes en intensieve samenwerkingen met diverse professionals kunnen ze een factuurpresentatie garanderen welke inzichtelijk is voor elke klant. De software is ontworpen om hun klanten op de volgende niveaus te laten profiteren: operationele uitmuntendheid, klantervaring en verkoop. Kort gezegd helpen ze met diverse tools kosten te verlagen en meer upsell te genereren.

Functie:

Zij zijn op zoek naar een Full-stack developer met affiniteit voor database, of een back-end developer zich op het gebied van front-end verder wilt ontwikkelen. De voorkeur gaat uit naar een Medior + of Senior ontwikkelaar met HBO Werk-en denkniveau.

Jij als ervaren ontwikkelaar komt terecht in het team dat verantwoordelijk is voor het bouwen van de ETL processen van dit bedrijf. Omdat zij elk team veel meer cross functioneel en verticaal willen laten ontwikkelen, willen zij dit team ook graag uitbreiden met front-end skills. Dat zou betekenen dat jouw toekomstige team ook de features in de front-end, die horen bij het configureren van het ETL proces gaat ontwikkelen.

Je komt te werken in een groep van geweldige collega’s waarmee je samenwerkt vanuit een zeer unieke locatie. Helaas is dit bedrijf per openbaar vervoer slecht te bereiken. Het is dus belangrijk om in bezit te zijn van een auto en rijbewijs.

Functie-eisen:

 • HBO werk-en denkniveau
 • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Belangrijk voor deze functie is dat jij ervaring hebt met de volgende technische skills: C#, SQL, Javascript, Rest API, Docker, Angular of een andere moderene javascript framework (Vue of React bijv.)
 • Je hebt uitstekende vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je hebt ervaring met Agile projectmatig werken

Aanbod:

 • Salarisrange: €3500 – €5000
 • 25 vakantiedagen + mogelijk om 8 dagen bij te kopen
 • 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding
 • Flexibele werktijden
 • Thuiswerkmogelijkheden
 • Goede pensioenregeling
 • Laptop van de zaak

Spreekt dit jou allemaal aan? Neem dan contact met mij op middels onderstaande gegevens.

Telefoonnummer: 088 321 8 123. Emailadres: [email protected]

Trefwoorden: Software ontwikkelaar, Fullstack ontwikkelaar, Software developer, Software engineer, ASP.NET, C#, .NET, Azure, Javascript, node.js, WCF, React, Webservices, UI, databases, Kaatsheuvel, Tilburg, Oss, Den Bosch, Breda, Gorinchem, Oosterhout, Nijmegen, Eindhoven, Helmond

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Bosch