Vacature Senior Back End developer voor de bouwindustrie - Almelo

Almelo

Star Apple
 • Star Apple Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Hoe ziet de organisatie eruit?

Voor onze partner in de buurt van Almelo zijn wij op zoek naar een ervaren Full stack developer. Het bedrijf bestaat momenteel uit 50  werknemers verdeeld over 2 locaties. Zij hebben een SAAS platform ontwikkeld voor de bouwindustrie om processen efficiënter te maken zowel qua tijd als qua kosten. Dit doen zij al 15 jaar en met succes. Momenteel zijn zij de grootste aanbieder op dit gebied en daarom zijn zij op zoek naar een nieuwe ervaren developer, om voor te blijven lopen op de competitie. Het bedrijf heeft een erg informele en open bedrijfscultuur. Zo is er veel ruimte voor eigen ontwikkeling en zijn er erg korte communicatielijnen. Het development team is multidisciplinair ingericht en bestaat uit 11 man. Er wordt Agile gewerkt en werken bijna volledig volgens de SCRUM methodiek. Het bedrijf streeft ernaar de best mogelijke oplossingen te bieden voor hun partners. Dit zodat de partners online efficiënt samenwerken. Het bedrijf heeft parkeergelegenheid voor de deur en is goed bereikbaar met de auto.

Ben jij wie wij zoeken?

Jij als ervaren Full stack developer hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Binnen deze tijd heb jij je niet alleen ontwikkelt op technisch gebied, maar ook op persoonlijk vlak. Ervaring komt namelijk niet alleen door het schrijven van een goede code maar ook door persoonlijk om te gaan met bepaalde situaties. Jouw focus ligt op programmeren in de back end, maar jij vindt het ook interessant om in de Front end te programmeren. De verhouding in het begin is 75% back end werk en 25% front end werk, maar front end word steeds minder. Het bedrijf heeft een zeer moderne stack waar mee gewerkt wordt. Zo werken zij onder andere met: PHP Laravel, symfony, AWS webservices, CI/CD, Docker, MYSQL elastic search en Vue.js.  Jij als ervaren developer herkent jezelf ook in deze technieken.

Constant blijven innoveren, dat is het motto wat hier geld. Ook de mate van zelfstandigheid is bijzonder. Zo werken ze met zelfsturende development teams, waarbij iedere developer veel eigen verantwoordelijkheid heeft. Desalniettemin functioneert het SCRUM-team als 1 geheel en heerst er op de werkvloer het gevoel van ‘’We doen het samen’’.  Dit vind jij ook prettig om in zo’n werkomgeving te werken. Daarnaast ben jij communicatief vaardig, nuchter en heb jij een passie voor een goede code.

Herken jij jezelf hierin?

 • HBO werk en denkniveau,
 • 5+ jaar relevante werkervaring als webdeveloper
 • Uitgebreide kennis van PHP, met name Laravel
 • Jij bent zelfstandig, communicatief en resultaatgericht en hebt een passie voor perfecte code.
 • Je wilt werken aan een bestaand product en dit constant blijven innoveren.

Aanbod:

 • Een marktconform salaris
 • Een 40-urige werkweek, 32 mag ook
 • 8% vakantiegeld
 • 30 vakantiedagen
 • 50 % pensioenbijdrage.
 • Een goede moderne werkplek voorzien van alle tools die jij nodig hebt.
 • Gezellige vrijdagmiddagborrel en uitjes
 • Een mooie relaxruimte met o.a. een pooltafel, tafeltennistafel en FIFA.
 • Vrijdag patatdag en 1 dag in de week soepdag (50 % vergoed door de werkgever)

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door jouw CV (en motivatie) te sturen naar [email protected] of bel mij op 06-28193041

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Donny Jansen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Almelo Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Almelo