Vacature IT Manager/ Technisch projectmanager – Utrecht

Utrecht

Star Apple
 • Star Apple Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een kleine organisatie die zich wereldwijd bezighoudt met identificatie zijn wij op zoek naar een IT Manager/ Technisch projectmanager. Ze zoeken iemand die in staat is om technisch een project te leiden, de requirements te managen en kan beoordelen of het team (technisch) op de juiste weg is. Hierbij kun je denken aan het coachen en aansturen van developers maar ook bijvoorbeeld het uitvoeren van code reviews. Kun jij het gehele traject van ontwerp, architectuur en implementatie begeleiden en zorgdragen voor een goede afronding van de taken en projecten?

De organisatie

Deze kleine organisatie welke een grote impact levert op de maatschappij heeft circa 17 werknemers. Zij hebben zowel een nationale als internationale aanwezigheid en zijn ontzettend goed in wat zij doen. Zelfs aan de andere kant van de wereld zijn er burgers die in aanraking komen met de hardware en software van deze organisatie.

De software van deze organisatie heeft bijvoorbeeld het doel fraude bij identificatie te voorkomen. Deze software wordt dan ook veel gebruikt door overheden en gemeentes. Veiligheid is niet alleen in Nederland maar ook in andere landen wereldwijd erg belangrijk en fraude op basis van identificatie kan deze veiligheid in gevaar brengen. Bij dit bedrijf wordt er dan ook met veel passie gewerkt aan het leveren van veilige, accurate en functionele software. Wil jij met kritische software werken en lijkt het jou een gaaf idee dat jouw code zelfs aan de andere kant van de wereld wordt gebruikt?

De functie

Je bent dus op verschillende vlakken betrokken maar werkt ten alle tijden vanuit je rol in het development team. Hierin werk je nauw samen met je collega’s (developers). Dit zijn veelal WO geschoolde mensen met een achtergrond in Informatica of Wiskunde vanuit de Universiteit. Als IT Manager/ Technisch projectmanager ga jij aan de slag met een flinke uitdaging. Je bent betrokken, klantgericht, resultaatgericht en kunt plannen en organiseren. Deze competenties zul je inzetten in al je dagelijkste werkzaamheden. Hierin zul je in grote lijnen dagelijks aan de slag gaan met zaken rondom projectmanagement en aansturing, project(op)levering, kwaliteit en informatiebeveiliging. Tot slot zien ze je ook graag proactief meedenken over technische innovaties, productontwikkeling en architectuur en ontwerp m.b.t. oplossingen voor klanten.

Jouw werkgever heeft een groot deel van de software in Delphi geschreven en is actief bezig met het herschrijven van deze code in C# .NET en PHP. Daarnaast hebben zij ook mobiele applicaties geschreven in Android.

Eisen

 • Een afgeronde IT-opleiding op HBO- of WO-niveau;
 • Minimaal 5 jaar relevante technische werkervaring en 3 jaar aantoonbare ervaring als projectmanager en/of technical lead;
 • Ervaring met ontwikkelingomgevingen (als bijvoorbeeld C#, PHP);
 • Ervaring met Operating systemen als Microsoft (en Linux);
 • Databases als Oracle en Microsoft SQL;
 • Goede beheersing van de Nederlandse EN Engelste taal in woord en geschrift.

Aanbod

 • Een passend salaris op basis van kennis en ervaring, indicatie tot € 5500 bruto per maand;
 • 25 vakantiedagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Bonusregeling;
 • Laptop van de zaak;
 • Pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Trainingsmogelijkheden;
 • Mogelijkheid om parttime te werken.

Solliciteren?

Voor meer informatie en om te solliciteren op deze functie kun je reageren via onderstaande contactgegevens. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien.

Is dit niet jouw ideale baan? Ik geef graag inzicht in de huidige mogelijkheden. Neem contact met me op en dan nemen we jouw situatie door.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Anne Taal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht