Vacature Medior/Senior Magento 2 developer(s) gezocht! - Assen

Assen

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een snelgroeiend bureau in de regio zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste developers met ervaring in Magento 2. Wil jij werken voor een gaaf digitaal bureau met collega’s over de hele wereld? Dan is dit een leuke kans!

De organisatie

De klant betreft een digitaal bureau die werken voor klanten als Staples, PostNL en Quooker. Voornamelijk e-commerce projecten waarbij ze migreren naar, of een geheel nieuw platform bouwen in Magento. Inclusief achterliggende applicaties..ze doen veel meer dan allen Magento!

Het team hier bestaat nu uit zo’n 25 collega’s, meeste technische mensen of bijvoorbeeld projectmanagement. Het team is een hechte groep die graag samenwerkt aan leuke projecten. Ze zijn onlangs overgenomen maar hebben stiekem nog wel een beetje hun ‘’eigen cultuur’’. Uiteindelijk brengt de recente overname ze enorm veel voordelen en kansen, waaronder deze vacature!

Functieprofiel

Ze zijn binnen dit team dus op zoek naar een medior of senior Magento ontwikkelaar die zich snel eigen kan maken met hun werkwijze. Ben je op zoek naar een plek waar alles al staat vastgelegd? Kijk dan verder…Zoek jij een stap in je carrière, en een leuke kans om echt een belangrijke rol te spelen in de verdere groei van een internationaal digitaal bureau? Dan is dit je kans!

Naast actief meewerken aan de verschillende projecten krijg je de ruimte om te investeren in je eigen groei en ontwikkeling. Zo bezoeken ze regelmatig Magento bijeenkomsten en krijgt iedereen een persoonlijk ontwikkelplan.

Gevraagd profiel

 • Je bent ervaren in Magento 2
 • Je bent ervaren in PHP, Git, Composer, MySQL
 • Je bent graag betrokken bij alle processen, en hebt ervaring in de volledige ontwikkelcycus (ontwerp, ontwikkeling, testen, documentatie, release)
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelste taal in woord en geschrift
 • Je hebt bij voorkeur ervaring van CI / CD.

Zij bieden:

 • Goede primaire en secundaire voorwaarden
 • De mogelijkheid om mee te bouwen aan een nog succesvoller bedrijf
 • De kans om jezelf te ontwikkelen
 • De mogelijkheid op parttime te werken (minimaal 32 uur per week)
 • 26 vakantiedagen 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding
 • Goed verzorgde werkplek (laptop) en lunch
 • Leuke borrels en (internationale) evenementen!

Voor meer informatie en om te solliciteren op deze functie kun je reageren via onderstaande contactgegevens. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Mark Blanken
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Assen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Assen