Vacature Junior .NET developer | Den Bosch

Den Bosch

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Waar jij als junior .NET ontwikkelaar aan de slag gaat?
Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een specialist op het gebied van verzuimsoftware in de omgeving van Den Bosch. Jouw nieuwe werkgever is in Nederland erg actief, maar is ook haar internationale ambities aan het realiseren. Deze gezellige en informele organisatie staat bekend om haar slimme, gepassioneerde, snelle en handige ontwikkelaars. Met 90 medewerkers zijn zij nog steeds hard aan het groeien om ook hun internationale ambities te realiseren.

Jouw nieuwe werkgever bestaat nu circa 14 jaar en heeft inmiddels een flinke stempel gedrukt in hun huidige markt. Doordat zij veel waarde aan de kwaliteit van hun code hechten, snel schakelen op de behoefte van hun klant en niet voor, maar met de klant werken, zijn zij inmiddels onmisbaar.

Wat jij gaat doen voor deze gave werkgever?
Als junior .NET ontwikkelaar start jij in één van de vier scrumteams van deze gave organisatie. Met circa 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van het core product van deze organisatie. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Dit bedrijf vindt het erg belangrijk dat haar ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij hier aan het verkeerde adres. Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met de werkzaamheden van een ontwikkelaar. Per project wordt er gekeken naar wat jij graag wilt doen en wat er bij jou past.

Jouw team bestaat uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was. Herken jij jezelf hierin en wil jij blijven leren en groeien? Dan is dit bedrijf, het bedrijf wat jij zoekt.

Wat jij wel minimaal mee moet nemen
– Aantoonbare HBO werk en denk niveau ( bij voorkeur een afgeronde Informatica opleiding);
– Minimaal één jaar relevante werkervaring of jij kan aantonen dat jij hobbymatig al een lange tijd bezig bent met software ontwikkeling;
– Kennis van C# .NET, Web API’s en SQL;
– Jij geniet nog steeds van het programmeren en doet dit werk omdat jij van jouw hobby jouw werk hebt gemaakt.

Wat krijg jij hiervoor terug?
– €2400,– €2950,- bruto op basis van kennis en ervaring;
– 25 vakantiedagen;
– 8% vakantiegeld;
– Thuiswerken;
– Laptop van de zaak;
– Reiskostenvergoeding;
– Pensioenregeling;
– Flexibele werktijden;
– Internet vergoeding;
– Lunchregeling;
– Goede opleidingsmogelijkheden.

Heb ik jouw interesse gewekt? Neem dan contact op door te bellen naar 06-40030958/088-3218123 of e-mail jouw cv naar

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.950 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Mathilda van Delden
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Den Bosch