Vacature Junior Xamarin developer | Helmond

Helmond

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Heb jij altijd passie gehad voor het ontwikkelen van apps? Heb jij hobbymatige en/of stage ervaring met crossplatform-ontwikkeling? Dan heb ik een gave uitdaging voor jou!

Als junior Xamarin developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Jij als junior Xamarin developer bent samen met een ervaren Xamarin developer verantwoordelijk voor de financiële mobiele app van deze jonge club. Jouw voordeel is dan ook dat jij een ervaren Xamarin developer als buddy hebt die genoeg kennis kan overdragen op dit vakgebied. Als jij dus graag jouw hobbymatige en/of stage ervaring op het gebied van Xamarin wilt professionaliseren, dan is dit jouw kans!

Als junior Xamarin developer maak jij voor het ontwikkelen aan deze app gebruik van technieken als  C# .NET, Xamarin, ASP.NET en T-SQL.

Waar jij aan de slag gaat!
Jij gaat als junior Xamarin developer aan de slag bij een organisatie welke al circa 20 jaar gespecialiseerd is in het aanbieden van financiele software. In de afgelopen twee jaar zijn zij van 25 werknemers verdubbeld naar 50 werknemers. Zij groeien enorm hard en zijn continu bezig het beste te halen uit de software die zij bieden. Door middel van innovatie oplossingen zowel op het gebied van webdevelopment als app development bieden zij klanten gebruiksvriendelijke tools.

Wat deze gezellige en gedreven club zo gaaf maakt, is dat zij het erg belangrijk vinden dat jij plezier hebt op jouw werk. Om dit te kunnen bewerkstelligen worden er regelmatig leuke uitjes en borrels georganiseerd. Al met al is dit een geweldige werkplek waarbij jij de kans krijgt om te leren en jezelf te blijven ontwikkelen.

Wat neem jij mee?
– Een afgeronde HBO diploma richting Informatica of een soortgelijke opleiding;
– Aantoonbare kennis van Xamarin en crossplatform-ontwikkeling;
– Kennis van C# .NET en ASP.NET;
– Jij bent gedreven en ambitieus als het gaat om App development;
– Een goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift.

Wat jij naast een gave uitdaging nog meer krijgt!
– Een marktconform salaris;
– 8,5% vakantiegeld;
– 24 vakantiedagen;
– Een pensioenregeling;
– Reiskostenvergoeding;
– Laptop van de zaak;
– Goede opleidingsmogelijkheden;
– Mogelijkheid om parttime te werken;
– Flexibele werktijden;
– Thuiswerken is bespreekbaar.

Heb ik jouw interesse gewekt en kan jij niet wachten om in gesprek te gaan met deze gave organisatie? Neem dan contact op met Mathilda van Delden door te bellen naar 06-40030958/088-3218123 of solliciteer door jouw cv te e-mailen naar . In verband met COVID-19 vindt jouw eerste kennismaking met dit bedrijf plaats door middel van een videocall.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Mathilda van Delden
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Helmond
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Helmond