Vacature Junior .NET developer | Oosterhout - Oosterhout (NB)

Oosterhout (NB)

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Deze gave organisatie in de omgeving van Oosterhout is per direct op zoek naar een gedreven junior .NET ontwikkelaar. Al meer dan 8 jaar zijn zij actief in het aanbieden van een platform op het gebied van sportgames. Dit bedrijf is dan ook met meer dan 600.000 gebruikers marktleider in Nederland. Met een enorme actieve ambitie om dit ook te gaan realiseren in andere Europese landen zijn zij dan ook op zoek naar versterking. Op dit moment telt deze organisatie 12 medewerkers en willen zij binnen een korte periode het aantal gebruikers verhogen naar 4 miljoen!

Plezier op het werk is bij dit bedrijf wel erg belangrijk. Ondanks dat zij hard werken om kwalitatief goede sportgames te leveren, is er ook genoeg ruimte voor teambuilding. Zo ontbreekt aan het kantoor meubilair zeker geen dartbord of tafeltennis. Ook organiseren zij regelmatig tijdens de vrijdag middag borrel een darttoernooi of gaan zij gezellig bowlen met elkaar.

Jouw werkzaamheden
Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo kunnen doen.

Als junior .NET developer ga jij niet alleen aan de backend werken. Jij gaat jezelf hier ontplooien als een echte full stack developer. Jij krijgt dan ook de ruimte om jezelf hierin te gaan ontwikkelen. Om dit te leren wordt jij gekoppeld aan een buddy en ga jij in scrum afgebakende tickets oppakken. Met het motto door te doen, leer jij, ga jij aan de slag. Echter staat jouw buddy altijd voor jou klaar om te helpen als jij vast loopt. Als Full stack developer werk jij met o.a. C#, .NET Core, React, Docker en Kubernetes.

Wat neem jij mee?
– Een afgeronde Bachelor richting Informatica of een afgeronde MBO 4 diploma en minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
– Kennis van C# .NET, JavaScript en SQL;
– Jij woont in de omgeving van Oosterhout;
– Jij bent leergierig, gedreven en kan niet wachten om aan de slag te gaan!

De arbeidsvoorwaarden
– €2250,–€2800,- op basis van jouw kennis en ervaring;
– 8% vakantiegeld;
– 24 vakantiedagen;
– Reiskosten vergoeding;
– Thuiswerken in overleg;
– Gezamenlijke lunch;
– Goede doorgroeimogelijkheden ( meegroeien met het bedrijf!);
– Een contract voor 40 uur per week, 36 uur is ook bespreekbaar.

Spreekt de combinatie development en sport jou enorm aan? Neem dan contact op met Mathilda van Delden door te bellen naar 06-40030958/088-3218123. Direct solliciteren kan ook door jouw cv te e-mailen naar

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.250 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Mathilda van Delden
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Oosterhout (NB) Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Oosterhout (NB)