Vacature Medior / Senior Android developer - Arnhem

Arnhem

Star Apple
 • Star Apple Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wie zijn wij


Wij zijn wereldleider op het gebied van digitale beveiligingsoplossingen. Opgericht in 1998. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van veilige oplossingen voor identificatie, authenticatie, digitale ondertekening, toestemming en beheer van referenties.

Wij geloven dat in deze digitale wereld veiligheid, privacy en integriteit essentieel zijn. Om dit mogelijk te maken, hebben we sterke oplossingen ontwikkeld met behulp van militaire technologie. We zijn erin geslaagd om alledaagse problemen te vertalen naar gebruiksvriendelijke applicaties. We stellen bedrijven in staat te voldoen aan hoge beveiligingsniveaus. Omdat we daarnaast ook van mening zijn dat bruikbaarheid belangrijk is, stellen we beveiliging centraal: onzichtbaar en toch aanwezig in elke oplossing die onze producten gebruikt.

Onze softwareoplossingen worden gebruikt in de overheid, gezondheidszorg, financiën en ondernemingen. Met ons sterke netwerk van wereldwijde partners hebben we meer dan 25 miljoen actieve licenties geïmplementeerd. Samen met hen stellen we onze klanten in meer dan 180 landen in staat om veilige digitale diensten te leveren aan miljoenen burgers, patiënten, gebruikers, maar ook voor mobiele apparaten.

Wat ga je doen

Als softwareontwikkelaar ontwikkel en implementeert je onze bestaande Android apps en nieuwe apps en werk je samen met multifunctionele teams om nieuwe functies te definiëren, ontwerpen en verzenden. Je neemt deel aan en stimuleert het ontwerp van de gebruikersinterface. Daarnaast implementeer je beveiligingsupdates en bugfixes in de bestaande apps en onderhoud je de bestaande. Je ondersteunt bij de analyse van ingewikkelde klantvraagstukken en / of nieuwe klantwensen. Help ons om authenticatie en digitale documentondertekening naar een hoger niveau te tillen.

Wat neem jij mee

 • HBO/WO Bachelor of Master in Informatica/Computerscience/Wiskunde of Natuurkunde
 • 3-5 jaar ervaring als programmeur
 • Ruime ervaring met Java
 • Minimaal 2 jaar ervaring met Android development
 • Je spreekt vloeiend Engels

Heb jij ervaring met het ontwikkelen met cross-platform app-ontwikkeling, zoals Qt is geen vereiste, maar wel een pré. Hetzelfde geldt voor REST API’s, gebruiksinterface, grafisch ontwerp, smartcards (PKCS#11), configuratiebeheer, cryptografie en/of PKI, webservices (SOAP en XML).

Wat krijg je van ons

 • Een salaris tussen €3.000 – €5.000 afhankelijk van je niveau
 • Bonus: 10% van het bruto jaarsalaris
 • 26 vakantiedagen
 • 8% vakantiegeld
 • Laptop
 • Vast contract

Ben jij nieuwsgierig geworden en op zoek naar deze uitdaging? Voldoe jij aan alle puntjes? Wacht dan niet langer en reageer direct op deze vacature met jouw cv.

Bel jij liever om jouw enthousiasme uit te spreken of heb je nog een vraag? Ik ben bereikbaar op 088-321 8 123 / 06-37017972 of stuur een mailtje naar

Is dit niet direct de vacature waar je naar op zoek bent, maar ben je wel benieuwd naar onze andere opties? Ook dan kom ik graag met je in contact!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Ruben van den Bosch
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Arnhem