Vacature Als ervaren software developer (PHP) bijdragen aan internationale doorgroei van een nieuw facility platform? - Hilversum

Hilversum

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een ervaren software developer, en lijkt het je leuk om in een klein team van 7 ontwikkelaars te gaan werken aan een innovatief facility platform? Dan is dit een interessante vacature.

Wat is je rol?

Je bent betrokken bij het uitvoeren en coördineren van activiteiten rondom het ontwerpen, onderhouden en uitbreiden van de software (app). Verder ben je betrokken bij het oplossen van incidenten.

Wat houdt het in?

Het uitvoeren van activiteiten die zijn gericht op het onderhouden van bestaande onderdelen van het systeem en/of het veranderen hiervan. Hierin werk je volgens het Agile gedachtegoed. Je maakt een globale analyse van te realiseren software en adviseert de product owner. Je bepaalt de wijze waarop de software wordt gerealiseerd en levert conform de afgegeven planning en acceptatiecriteria, inclusief documentatie van de software. Ook ben je betrokken bij de implementatie en stel je eisen op ten aanzien van het beheer van de software.

Waar kom je terecht?

Het team bestaat op dit moment uit 6 redelijk fullstack ontwikkelaars en inmiddels één dedicated fron-ender. Ze hebben geen tester of business analisten in dienst dus iedereen is breed bezig in het ontwikkelproces. Met een focus op de lange termijn vinden ze het ook prettig als iedereen betrokken is bij de verdere ontwikkeling. Hun technische stack bestaat uit o.a.: PHP, Symfony2, JavaScript, Angular.

De komende periode staan er leuke dingen op de planning. Zo zijn ze bezig met de eerste internationale klanten (uit Duitsland) en willen ze graag verder doorgroeien. Hier komen verschillende uitdagingen bij kijken zoals het standaardiseren van hun product waardoor opschalen sneller en gemakkelijker kan gaan in de toekomst. Mede hierdoor werk je zowel aan de core van het product, als aan implementaties of maatwerkoplossingen.

Eisen:

 • Je bent analytisch, kunt conceptueel denken en logisch redeneren
 • Je hebt ruime ervaring in PHP en aanverwante technieken
 • Je bent bekend met het werken in een PHP framework, bij voorkeur Symfony
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in Domain Driven Design, SOLID, Git en automated testing (pré)

Zij bieden:

 • Een contract voor 32, 36 of 40 uur per week met flexibele werktijden
 • Een marktconform salaris
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • 26 vakantiedagen
 • 8% vakantiegeld
 • Een laptop van de zaak
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding
 • Regelmatig gezellige borrels en een jaarlijkse beachday. En ook gewoon een fijn, gezellig team om dagelijks mee samen te werken!

De organisatie:

Deze organisatie bestaat inmiddels zo’n 10 jaar en telt ongeveer 25 enthousiaste collega’s. De software die ze maken richt zich op facilitymanagement. Hun doel is om de sector transparant en eerlijk te maken voor alle betrokken partijen. Inmiddels gebruikt met hun software bij mooie klanten zoals Van der Valk, Hilton en Landal.

Binnen de muren hangt een informele sfeer, met een gemiddelde leeftijd tussen de 25 en 35 is er een redelijk jong team en gezamenlijk organiseren ze regelmatig leuke uitjes zoals een jaarlijkse beachday, gezellige vrijdagmiddagborrels en meer. Het is dus een klein en betrokken team dat werkt aan software met impact. Het wordt veelal mobiel gebruikt en behoort bij deze professionals tot één van hun meest gebruikte tools tijdens het werk.  Je kunt dan ook echt toegevoegde waarde leveren om deze gebruikerservaring te optimaliseren. Hierin heeft het bedrijf alles in eigen beheer, het bedrijf is opgebouwd d.m.v. eigen geld dus ze maken hun eigen strategische beslissingen.

Enthousiast?

Om te solliciteren, stuur een mail met daarin jouw cv en korte motivatie naar . Twijfel je nog of heb je verdere vragen om erachter te komen of het echt iets voor je is? Neem ook dan zeker even contact op natuurlijk.

lees meer

Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Mark Blanken
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures BI Developer in Hilversum
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Hilversum