Vacature Hé PHP Developer, heb jij grote ambities? – Roermond

Roermond

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij werken aan een platform waar jouw eigen inbreng enorm wordt gewaardeerd?

Onze opdrachtgever is op zoek naar Junior tot Senior PHP Developers uit omgeving Roermond.

Bedrijfsinformatie:

Wij zijn de expert in ons eigen branche met ondertussen al 10 jaar ervaring! Met high-end software en strategisch advies helpen wij diverse grote partners succesvol te zijn op in hun verkoopgedrag!

Wij ontwikkelen software op maat waarmee diverse bedrijven en merken succesvol zijn op grote verkoopplatformen. Een jonge club aan professionals werkt dagelijks met plezier om het platform uit te breiden en uiteraard te verbeteren.  Wij zijn aan het groeien, wij hebben momenteel diverse projecten op de plank liggen die wij graag samen met jou willen lanceren want wij staan namelijk met het gehele team te trappelen om te beginnen! Ons prachtige kantoor is met auto en per openbaar vervoer goed te bereiken.

Wie ben jij?

 • Een developer die de drive heeft om met grote projecten aan de slag te gaan
 • Jij spreekt uit wat je wilt bereiken en je bent probleemoplossend
 • Jij hebt een mening, maar een mening met argument!
 • Het maakt jou niet uit wat het probleem is, je doet er alles voor om een probleem op te lossen
 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met PHP, MVC, OOP
 • Het maakt jou uiteindelijk niet uit met welke taal je programmeert, als de klant maar tevreden is!

Wat ga jij doen?

Samen met het team ga jij aan de slag om het platform te verbeteren en uit te breiden. Wij hebben momenteel een aantal projecten op de plank liggen waarmee wij zo snel mogelijk willen starten. Het platform is enorm, het zal dus ook even duren totdat jij bent ingewerkt. Bij het zien van verbeterpunten horen wij dit graag, jouw mening telt! Het huidige team is momenteel 8 man groot, dit zijn allemaal back-end developers (3 senior en 5 medior developers) Het bedrijf is zelf is 23 medewerkers groot en hebben de ambitie om eind dit jaar te groeien tot 30 medewerkers.

Het huidige platform is gebouwd met PHP en hun eigen framework. Het framework wat zij nu hebben heeft veel componenten van Laravel. Zoals je hierboven kunt lezen hechten wij enorm veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en binding. Wil jij werken binnen een organisatie waar jij de kans krijgt om te groeien? Solliciteer snel en wie weet wordt jij uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek!

Aanbod:

 • Salaris naar kennis en niveau: €2400 – €4000
 • Flexibele werktijden
 • Thuiswerkmogelijkheden
 • Pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen
 • Trainingsbudget
 • Vrijdagmiddagborrels met speciaal biertjes!

Voor meer informatie en om te solliciteren op deze functie kun je reageren via onderstaande contactgegevens. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien. Is dit niet jouw ideale baan? Ik geef graag inzicht in de huidige mogelijkheden. Neem contact met me op en dan nemen we jouw situatie door.

Contactgegevens:

Turan Orhan – Business Consultant PHP | Python | Front-end & UX/UI Design

[email protected] / 088- 321 8 123 / 06-28434026 / www.starapple.nl

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.400 - € 4.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Turan Orhan
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Roermond Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Roermond