user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

gsa holding bv
almere
1319AH Almere Flevoland NL

gsa holding bv
Score: 10.0
Stemmen: 2

gsa holding bv

almere, Almere

Functie omschrijving
In verband met de groei van het bedrijf zijn we op zoek naar een

Junior Security Auditor m/v

met een hacker mindset.

Wij zoeken een programmeur met ervaring die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Je snapt hoe je een serieuze applicatie bouwt maar je vindt het inmiddels leuker om iemand anders applicatie te doorgronden en er fouten in te vinden.

Je gaat bi GSA Holding aan de slag met het uitvoeren van penetratietests en source audits. Je wordt hiervoor getrained en gecertificeerd in het gebruik van de checklists van Certified Secure. Je bevindingen leg je steeds vast in een heldere rapportage waarmee onze opdrachtgever direct aan de slag kan.

Functie eisen
Een security auditor bij GSA Holding:


Beschikt over de hacker mindset: je wilt altijd het naadje van de kous weten en je kunt een goed mental picture vormen van het object wat je moet kraken
Werkt en denkt op HBO niveau en beschikt over goede communicatieve vaardigheden
Is vaardig in de Nederlandse en Engelse taal
Is van onbesproken gedrag: de aanvraag van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Werken bij gsa holding bv? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
1 vervulde ICT vacature
Ict afgestudeerde gezocht (vervuld)
» Functie omschrijving In verband met de groei van het bedrijf zijn we op zoek naar een Junior Security Auditor m/v met een hacker mindset. Wij zoeken een ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Almere