Vacature Applicatiebeheerder met ervaring ERP regio Rotterdam - Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel

New Monday
 • New Monday Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Organisatie
T. Boer & Zonen B.V. is een wereldwijd opererende, kalfsvlees producerende onderneming. In meer dan 50 landen leveren zij aan groothandel, retail, cateringbedrijven, industrie en horeca. Door vakmanschap van hun medewerkers kunnen zij aan de specifieke wensen van iedere afnemer voldoen. Het bedrijf is uitgegroeid tot één van de belangrijkste leveranciers van kalfsvleesproducten in de wereld en maakt onderdeel uit van de VanDrie Group. In Nieuwerkerk aan den IJssel heeft T. Boer & Zonen B.V. een 2-tal vestigingen, waarbij in totaal ca. 550 medewerkers werkzaam zijn.

De ICT-afdeling is verantwoordelijk voor het beheer van alle ICT-gerelateerde systemen en applicaties op de 2 locaties van T. Boer & Zonen B.V. in Nieuwerkerk aan den IJssel. De afdeling bestaat uit 8 personen, elk met hun eigen aandachtsgebied. Je rapporteert aan het Hoofd ICT.

Ter uitbreiding en versterking van de ICT-afdeling is T. Boer & Zonen B.V. op zoek naar een applicatiebeheerder.

Functie
Als applicatiebeheerder is het je voornaamste taak om het (eigen ontwikkelde) ERP systeem en andere geautomatiseerde systemen te beheren en te onderhouden. Je bent hierin actief in het oplossen van incidenten/problemen en het uitvoeren van projecten. Het is een verantwoordelijke en afwisselende rol waarin je mede verantwoordelijk bent voor het afhandelen van gebruikersvragen tot complexere problemen en het adviseren van medewerkers op het vlak van applicatiebeheer. Zo werk je zelfstandig en in projectverband aan het ontwerp, de inrichting en implementatie van de applicaties, maar zul je ook ondersteuning bieden aan je collega’s van service & beheer voor applicatie gerelateerde onderwerpen. Daarnaast probeer je ook risico’s op te sporen en te beheersen.

lees meer

Functie-eisen Voor deze functie zijn wij op zoek naar een applicatiebeheerder die ervaring heeft met ERP applicaties, een klantgerichte en oplossingsgerichte houding heeft en communicatief sterk is. Verder voldoe je aan de volgende eisen:
 • Een afgeronde relevante HBO (ICT) opleiding;
 • Minimaal 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring met SQL;
 • Je bent bekend met het schrijven van requirements;
 • Je kunt goed schakelen tussen de Business en IT;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving New Monday brengt de beste Business & IT-professionals in contact met een groot netwerk aan bedrijven in heel Nederland. Vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht zijn wij de recruitment specialist voor Business & IT professionals in de sectoren Banking, Financial Services, Real Estate, Consultancy en Business Services. Zowel voor vaste als voor interim posities. We onderscheiden ons door carrièrepartner te zijn voor Business & IT professionals. We zijn betrouwbaar; we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen, altijd en overal. We communiceren open en eerlijk over afspraken en we hebben een persoonlijke en betrokken werkwijze. Recente klanten zijn CBRE Global Investors, Brand New Day, Strukton, Het Consultancyhuis, Pepperbyte, Peopletrack, NOS, Rabobank, Yardi, Cegeka, RAI Amsterdam, De Hoogstraat Revalidatie, Perfectview, Gemeente Zoetermeer en Cadran Consultancy.   Bel naar ons kantoor in Utrecht om te bespreken wat we voor je kunnen betekenen. Utrecht, +31 30 750 8948

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 4.500 p/m
Overige info Aanbod
Naast een verantwoordelijke baan waar je ook een grote rol krijgt in het proces om de IT-afdeling van T. Boer & Zonen B.V. naar een hoger plan te tillen, bieden zij 24 vakantiedagen, een goede pensioensopbouw en genoeg opleidingsmogelijkheden.

lees meer

Contactpersoon Sara Straatman
06-38066595
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ERP Applicatiebeheerder in Nieuwerkerk aan den IJssel Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Nieuwerkerk aan den IJssel