Vacature Systeembeheerder bij één van de belangrijkste leveranciers van kalfsvleesproducten in de wereld! - Nieuwegein

Nieuwegein

New Monday
 • New Monday Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Organisatie
T. Boer & Zonen B.V. is een wereldwijd opererende, kalfsvlees producerende onderneming. In meer dan 50 landen leveren zij aan groothandel, retail, cateringbedrijven, industrie en horeca. Door vakmanschap van hun medewerkers kunnen zij aan de specifieke wensen van iedere afnemer voldoen. Het bedrijf is uitgegroeid tot één van de belangrijkste leveranciers van kalfsvleesproducten in de wereld en maakt onderdeel uit van de VanDrie Groep. In Nieuwerkerk aan den IJssel heeft T. Boer & Zonen B.V. een 2-tal vestigingen, waarbij in totaal ca. 550 medewerkers werkzaam zijn.

De ICT-afdeling is verantwoordelijk voor het beheer van alle ICT-gerelateerde systemen en applicaties op de 2 locaties van T. Boer & Zonen B.V. in Nieuwerkerk aan den IJssel. De afdeling bestaat uit 8 personen, elk met hun eigen aandachtsgebied. Je rapporteert aan het Hoofd ICT.
Ter versterking van de ICT-afdeling is T. Boer & Zonen B.V. op zoek naar een systeembeheerder.

Functie
Als systeembeheerder beheer je de ICT infrastructuur van T. Boer & Zonen B.V. en verricht je hierop 2e en 3e lijn support. Ook houd je je bezig met het actief oplossen van incidenten. Hierbij ben je mede verantwoordelijk voor het afhandelen van gebruikersvragen, complexere problemen en het adviseren van medewerkers op het vlak van ICT. Verder bestaan je werkzaamheden uit:
 • Het onderhouden van de servers, netwerkcomponenten en werkstations;
 • Op een actieve wijze bijdragen aan het verbeteren van het beheer;
 • Zelfstandig en in projectverband werken aan het ontwerp, de inrichting, de implementatie en het beheer van desktop- en serveromgevingen;
 • Proberen risico’s op te sporen en te beheersen.

lees meer

Functie-eisen Functie-eisen
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een gestructureerde systeembeheerder. Ook ben je klant- en oplossingsgericht en communicatief sterk. Verder voldoe je aan de volgende eisen:
 • Een afgeronde relevante MBO (ICT) opleiding;
 • Minimaal 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Kennis van Windows servers en Windows Desktop, HP netwerk switching, Active Directory, VMware, MS Exchange 2016 en MS Office 365;
 • Je hebt ervaring met het gebruik en beheer van Topdesk;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Als je in het bezit bent van een MCSA certificaat is dit een pré.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 3.800 p/m
Overige info Aanbod
Naast een baan met tevreden gebruikers (waar je veel voldoening uit kunt halen) en het werken met mooie systemen, biedt T. Boer & Zonen B.V. 24 vakantiedagen, een goede pensioensopbouw en genoeg opleidingsmogelijkheden.

lees meer

Bedrijfsomschrijving New Monday brengt de beste Business & IT-professionals in contact met een groot netwerk aan bedrijven in heel Nederland. Vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht zijn wij de recruitment specialist voor Business & IT professionals in de sectoren Banking, Financial Services, Real Estate, Consultancy en Business Services.

Zowel voor vaste als voor interim posities. We onderscheiden ons door carrièrepartner te zijn voor Business & IT professionals. We zijn betrouwbaar; we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen, altijd en overal. We communiceren open en eerlijk over afspraken en we hebben een persoonlijke en betrokken werkwijze.

Recente klanten zijn CBRE Global Investors, Brand New Day, Strukton, Het Consultancyhuis, Pepperbyte, Peopletrack, NOS, Rabobank, Yardi, Cegeka, RAI Amsterdam, De Hoogstraat Revalidatie, Perfectview, Gemeente Zoetermeer en Cadran Consultancy.  

Bel naar ons kantoor in Utrecht om te bespreken wat we voor je kunnen betekenen. Utrecht, +31 30 750 8948

lees meer

Contactpersoon Sara Straatman
06-38066595
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Nieuwegein Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Nieuwegein