Vacature Junior Systeembeheerder - Venray

Venray

Personato Werving en Selectie
  • Personato Werving en Selectie Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Vanwege de groei heeft Phact een nieuwe vacature in het leven geroepen. Waar het huidige personeel(voornamelijk developers) momenteel ook het beheer van alle systemen op zich neemt, willen ze nu een fulltime Junior Systeembeheerder in dienst gaan nemen.

Als systeembeheerder binnen Phact ben jij verantwoordelijk voor de interne IT infrastructuur van Phact. Je installeert en beheert servers, back-up systemen, Cloud oplossingen, beveiligingsoplossingen, netwerkapparatuur en gebruikersapparatuur. Daarnaast ga je aan de slag met de implementatie en het beheer van onze klant specifieke Cloud omgevingen.

Ben je nog niet zover? Geeft niet! Phact leert het je. 

Verder coördineer je de implementaties van nieuwe projecten en zorg je er voor dat de omgevingen van de klanten optimaal (blijven) werken. Je bent een echte aanpakker die zich thuis voelt in een dynamische en technisch uitdagende organisatie. Je denkt altijd in mogelijkheden en oplossingen, zeker op het gebied van IT.

In deze functie kun je ook veel experimenteren en innoveren met nieuwe technieken. Kortom een technisch uitdagende positie waarin je veel leert en zelf kan en mag realiseren!

lees meer

Functie-eisen

Om voor deze vacature in aanmerking te komen, ben je allereerst een echte techneut, die blij wordt van IT! Phact is namelijk op zoek naar mensen die met een lach op hun gezicht naar het werk komen. Verder:

  • Heb je een afgeronde MBO ICTopleiding;  
  • Heb je 2-3 jaar ervaring met het werken in een IT omgeving;
  • Heb je ervaring met Microsoft technologieën;
  • Ben je leergiering en wilt je jezelf door ontwikkelen als professional;
  • Heb je een proactieve houding en kun je je verantwoordelijkheid pakken.

Phact geeft haar medewerkers volop de kans om zichzelf te ontwikkelen. Dus kan je nog niet alles wat er in de vacature staat, maar wil je daar graag naartoe groeien? Dan ben jij degene die we zoeken!

lees meer

Overige info Arbeidsvoorwaarden

Naast een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrije pensioenregeling, internetvergoeding, bedrijfsfitnessregeling en iedere dag een uitgebreid lunchbuffet, biedt Phact hun medewerkers een prettige informele werkomgeving met ruim 35 gepassioneerde collega’s en met veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontwikkeling. Binnen een platte organisatiestructuur krijgen medewerkers veel vrijheid. Zij hanteren flexibele werktijden en thuiswerken is mogelijk. Plezier in het werk, dat is het belangrijkste!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Phact biedt innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken en waardoor hun klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Daarmee ondersteunen zij hun klanten met hun digitale transformatie.

De projecten waaraan zij werken zijn zeer divers. Van omvangrijke business softwareoplossingen ontwikkeld op OutSystems tot gave Internet of Things projecten. Ook ontwikkelen ze applicaties voor alle mobiele operating systemen.

De mensen van Phact hebben stuk voor stuk een passie voor ICT en zijn betrokken bij het succes van hun klanten. Hierbij staat transparantie, toegankelijkheid en wederzijds vertrouwen altijd centraal.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Venray Bekijk alle soortgelijke vacatures