Vacature System Engineer - Ittervoort

Ittervoort

Personato Werving en Selectie
  • Personato Werving en Selectie Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als System Engineer ben je het aanspreekpunt voor onze servicedesk en voer je 2e en 3e lijns beheer uit. Naast het uitvoeren van proactief technisch beheer met de focus op Microsoft infrastructuur platformen zoals Active Directory, Exchange, en Hyper-V bied je ondersteuning aan het service team. Verder zal je ook implementatie projecten en werkzaamheden uitvoeren. Een uitdagende functie waarbij je zowel met beheer alsmede implementatie bezig bent.
Functie-eisen

Onze opdrachtgever is op zoek naar een kandidaat met een afgeronde technische opleiding en enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Als persoon voel jij je thuis binnen een no-nonsense organisatie waar ICT de core business is. Jij hebt een echte drive om mee aan het succes te werken van het bedrijf!

Daarnaast ben je een IT'er in hart en nieren en vind je het echt leuk om onze klanten te helpen met de problemen die zij ervaren. Verder zoekt onze opdrachtgever iemand met de volgende vaardigheden:
 

  • Gedegen kennis en aantoonbare ervaring in Microsoft Hyper-V, VMWare, Active Directory,

Exchange, Microsoft SQL en/of System Center producten, RDS/Citrix, Azure;

· Servicegericht, resultaatgericht en praktisch;

· Gedreven, leergierig en innovatief;

· Analytisch denkvermogen;

· Goed ontwikkelde communicatieve en adviesvaardigheden;

  • Projectleider skills zijn een pré;

lees meer

Overige info Arbeidsvoorwaarden
Onze opdrachtgever biedt allereerst een prettige werksfeer in een Limburgse cultuur. Jouw kennis en plezier kun je delen met een team van jonge, enthousiaste collega’s, waar naast werk regelmatig ruimte is voor ontspanning en gezelligheid. Bij dit alles hoort uiteraard een marktconform salaris en arbeidsvoorwaardenpakket. Waaronder de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen. De organisatie bied je een podium om jezelf te ontwikkelen als IT’er.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever is al 25-jaar een toonaangevend IT-dienstverlener, gespecialiseerd in cloud diensten, IT-beheer en IT-security. Het is een professionele organisatie die waarde hecht aan haar medewerkers en haar klanten. De medewerkers van onze opdrachtgever maken daarin het échte verschil. Zij geven vorm aan het bedrijf en dragen dat uit naar buiten. De organisatie telt zo’n 100 medewerkers die werkzaam zijn door heel het land, maar met name in Limburg en Noord-Brabant.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures System Engineer in Ittervoort Bekijk alle soortgelijke vacatures