Vacature ICT Engineer - Son en Breugel

Son en Breugel

Personato Werving en Selectie
 • Personato Werving en Selectie Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor de IT omgeving van de grotere klanten van TWC. Hier ligt een grote uitdaging, want er liggen zware technische vraagstukken klaar, waar jij een grote rol in gaat spelen. Denk hierbij aan Azure projecten, firewall vervangingen en diverse migraties. Het is een allround rol, waarbij je je bezig houdt met het beheren en onderhouden van systemen, applicaties en het netwerk. Om je klanten kwalitatief zo goed mogelijk te ondersteunen kom je regelmatig diverse update-, migratie- en infrastructuurprojecten tegen, dus stil zitten zal je niet snel doen! 
Als Systeembeheerder breng je veel ervaring en kennis mee, die je graag overdraagt naar jouw collega's. Op die manier weet jij ze te ontzorgen en ben je een belangrijk onderdeel in hun ontwikkeling. 

lees meer

Functie-eisen

Om onderdeel te kunnen zijn van TWC, ben je een echte vakidioot en wil je nog altijd elke dag beter worden in je vak. Daarnaast:

 • Heb je een HBO denk en werkniveau;
 • Heb je uitstekende kennis en ervaring met Windows Systemen;
 • Heb je aantoonbare ervaring met het beheren van netwerken;
 • Ervaring met Citrix, Azure en Office 365 is een pré;

Bovenal heb je een leuke, spontane persoonlijkheid, met een enorme passie voor IT!

lees meer

Overige info Arbeidsvoorwaarden
TWC Automatiseringsdiensten biedt jou een groep gemotiveerde collega’s in een ambitieuze, creatieve en gedreven organisatie waarin doorgroeien wordt gestimuleerd. Een goed salaris is vanzelfsprekend bij deze vacature, alsmede secundaire arbeidsvoorwaarden als een telefoon, laptop, leaseauto, pensioenregeling en goede bereikbaarheid van je vaste werkplek. Én niet te vergeten fantastische bedrijfsuitjes!

lees meer

Bedrijfsomschrijving TWC Automatiseringsdiensten is een IT-dienstverlener met 25 jaar specialistische ervaring in de automatiseringsmarkt. Door het aanbieden van hoogwaardige high-end oplossingen, zoals netwerk- en systeembeheer, maar ook Cloud Computing en online diensten IAAS, streven zij er naar om klanten efficiënt en effectief te ondersteunen in haar ICT-omgevingen. Bovendien is Security ook een belangrijke pijler en zorgt TWC voor een veilige omgeving, waar klanten niet meer naar om hoeven te kijken. Je kunt wel zeggen dat ze een fullservice IT-partner zijn voor haar klanten. Vandaar ook de motto: “Uw automatisering, onze zorg”!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Consultant in Son en Breugel Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Son en Breugel