Vacature Product Owner E-Commerce - Almere

Almere

Personato Werving en Selectie
  • Personato Werving en Selectie Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Product Owner E-Commerce bij de Coop Supermarkten heb jij één van de meest uitdagende en verantwoordelijke functies binnen het Marketing E-Commerce team. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor de digitale propositie van de website en app van de COOP.

Jij stuurt meerdere development teams aan met betrekking tot web en app. Naast het coördinerende/leidinggevende aspect waar jij goed in bent, vind je het ook leuk om in de operatie bezig te zijn. Je brengt de wensen en behoeften uit de commerciële en operationele business in kaart en vertaalt dit naar taken en prioriteiten voor development.

Ook heb je veel contact met andere stakeholders, binnen de Coop/winkeloperatie en externe relaties. Vanzelfsprekend heb je ook nauw contact met het UX design team en bewaak je de voortgang in de(agile) project aanpak voor development.

Kortom; jij bent het centrale aanspreekpunt op het snijvlak van E-Commerce. Een essentiële functie binnen de digitale omgevingen van de Coop Supermarkten!

lees meer

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor deze vacature beschik je over minimaal een afgeronde HBO opleiding (aangevuld met vakdiploma’s) en heb je ten minste 3 jaar werkervaring in een soortgelijk functie. Wanneer dat in (food)retail/E-Commerce is, is dat een sterke pré. Ook beschik je over kennis van MS Office, MS Teams, Atlassian, JIRA en Confluence. Ook ervaring met Intershop? Perfect! 

Daarnaast ben jij zelfstandig, pro-actief, ambitieus, betrouwbaar en resultaatgericht.

lees meer

Overige info Arbeidsvoorwaarden

Als Product Owner E-Commerce van Coop Supermarkten krijg je een marktconform salaris. Daarnaast heb je een 4-weken salaris, flexibele werktijden en heb je recht op 24 vakantiedagen én 19,5 ATV dagen.

Wil jij bijdragen aan het E-commerce succes van Coop? Dan ben jij de Product Owner E-Commerce die wij zoeken en reageer dan snel!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Coop Supermarkten is een unieke en ambitieuze organisatie in de supermarktbranche. Uniek vanwege de coöperatieve basis: een intensieve samenwerking tussen de organisatie en de leden. Ambitieus in het realiseren van een optimale dienstverlening van de leden van de coöperatie, en dat zijn zowel consumenten als ondernemers.

Coop bestaat inmiddels uit 300 supermarkten die worden ondersteund door het servicekantoor (Velp/Arnhem), de distributiecentra en de centrale slagerij.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures CTO in Almere Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Almere