Vacature ERP Applicatiebeheerder - Oirschot

Oirschot

Personato Werving en Selectie
  • Personato Werving en Selectie Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

In de rol als ERP Applicatiebeheerder bij onze opdrachtgever ben jij verantwoordelijk voor het ERP pakket en het applicatielandschap van het bedrijf. Het is een veelzijdige rol, waarin je enerzijds communicatief vaardig dient te zijn en anderzijds technisch onderlegd bent. Jij gaat in gesprek met je collega’s over de functionaliteit van de applicaties en doet onderzoek naar eventuele problemen bij het gebruik van deze applicaties. Vervolgens ben jij ook verantwoordelijk om deze problemen te rapporteren en verbeteringen en wijzigingen door te voeren. 

Jij kent de wensen en behoeften van jouw collega’s en dankzij jou kunnen zij zorgeloos met de applicaties werken. Samen met het team bouw je bij onze opdrachtgever aan een mooie toekomst.
 

lees meer

Functie-eisen

Je moet over een grote hoeveelheid IT kennis beschikken en moet dit ook kunnen overdragen naar je collega’s. Je bent een man/vrouw van je woord en je kan snel schakelen.

Verder ben jij dé nieuwe ERP Applicatiebeheerder als je:
- Over HBO werk- en denkniveau beschikt en minimaal 5 jaar relevante werkervaring hebt (op het gebied van IT);
- Aantoonbare ervaring hebt met het werken met ERP Systemen;
- Aantoonbare ervaring met SQL en het bouwen van rapportages;
- Ervaring in een productie omgeving een pré.
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden
Onze opdrachtgever biedt goede arbeidsvoorwaarden. Jouw salaris is afhankelijk van je opgedane, relevante ervaring. Secundair hanteren zij de Metalektro CAO met 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen. Je komt bovenal te werken in een hecht, informeel team. 

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Grensverleggers die in alles wat ze doen het belang van de wereld om hen heen als belangrijkste uitgangspunt nemen. Onze opdrachtgever is zo’n grensverlegger die, op het gebied van flexibele huisvestingsconcepten, een inspirerende wereld aan ongekende mogelijkheden biedt.

Een wereld die architecten en bouwers inspireert en die de mensen van onze opdrachtgever ruimte geeft voor groei en ontwikkeling. Een wereld die ongekende woonmogelijkheden voor consumenten en een nieuwe horizon in flexibele huisvestingsconcepten voor zorg en educatie laat zien. En een wereld die rekening houdt met de toekomst, door circulaire oplossingen te bieden. Zowel in materiaal als mens. Onze opdrachtgever biedt ruimte voor inspiratie. Ruimte voor groei. Ruimte voor ontwikkeling. Ruimte voor geluk.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Functioneel Beheerder in Oirschot Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Oirschot