Vacature Cloud Engineer - Ittervoort

Ittervoort

Personato Werving en Selectie
 • Personato Werving en Selectie Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

“Als Cloud Consultant ben je verantwoordelijk om de infrastructuur in de Cloud verder in te richten, te beheren en uit te breiden waar mogelijk. Het is jouw écht jouw specialisme binnen Stepco.” – Cloud Consultant

Heb jij veel interesse in de Cloud en wil je daar graag een specialist in worden, dan is dit de functie die goed bij je past. Je bent hét aanspreekpunt voor alle Cloud vragen en biedt technische ondersteuning wanneer dat nodig is. Daarnaast houd je je bezig met mooie projecten, denk daarbij aan het migreren van email omgevingen van klanten naar bijvoorbeeld de nieuwste Exchange versie.

Je gaat werken met Microsoft 365, Sharepoint, Microsoft Teams, VMWare en Azure. Daarnaast ook met Citrix producten, zoals XenApp, XenDesktop en Netscaler.

lees meer

Functie-eisen

Een kandidaat met een passie voor de Cloud en ICT in het algemeen. Als persoon voel jij je thuis binnen een no-nonsense organisatie en heb je een echte drive om mee te werken aan het succes van Stepco! Daarnaast is het belangrijk dat jij jezelf herkent in onderstaand profiel:

 • Je hebt minimaal een MBO ICT opleiding afgerond;
 • Je bent klantgericht en denkt altijd in oplossingen;
 • Je hebt kennis, ervaring, maar vooral ook veel interesse in de Microsoft omgeving(Microsoft 365/Azure)
 • Je hebt al enige jaren ervaring in een rol als Systeembeheerder of bij voorkeur Cloud Engineer, waar je hebt gewerkt in een Microsoft omgeving;

Ten slotte kun jij je vinden in onze belangrijke kernwaarden, Oplossingsgericht, Duidelijk en Betrokken.

lees meer

Overige info Arbeidsvoorwaarden

Stepco biedt allereerst een prettige werksfeer in een Limburgse cultuur. Jouw kennis en plezier kun je delen met een team van jonge, enthousiaste collega’s, waar naast werk regelmatig ruimte is voor ontspanning en gezelligheid. Bij dit alles hoort uiteraard een marktconform salaris en arbeidsvoorwaardenpakket. Stepco biedt je een podium om jezelf te ontwikkelen als IT’er.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Stepco is al 25-jaar een toonaangevend IT-dienstverlener, gespecialiseerd in Cloud diensten, IT-beheer en IT-security. Zij maken IT-omgevingen betrouwbaarder, veiliger en makkelijker. Stepco is een professionele organisatie die waarde hecht aan haar medewerkers en haar klanten. De medewerkers van Stepco maken daarin het échte verschil. Zij geven vorm aan het bedrijf en dragen dat uit naar buiten. Stepco heeft zo’n 100 medewerkers die werkzaam zijn door heel het land, maar met name in Limburg en Noord-Brabant.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Cloud Engineer in Ittervoort
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Ittervoort