Vacature Data Integratie Consultant - Son en Breugel

in Son en Breugel

IT&Care
 • IT&Care
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving IT&Care blijft groeien en is daardoor op zoek naar een Data Integratie Consultant in Son. Hierin ben jij verantwoordelijk voor de koppeling tussen de software van IT&Care en de HR-systemen van de klanten. Om hierin uit te blinken is het van belang dat je technisch inzicht hebt en affiniteit met IT. Vanuit een gloednieuw pand in Son zal jij er alles aan doen om de systemen van IT&Care foutloos te laten draaien. Daarnaast werk je samen met je collega’s om nieuwe klanten van IT&Care aan te sluiten op de software. Jij bent hét aanspreekpunt voor deze klant en zorgt voor de perfecte integratie. Ook werk je nauw samen met je collega’s uit het software team, waarbij je door middel van demo’s van nieuwe producten perfect op de hoogte blijft. En weet je wat nog meer leuk is? Je gaat ook langs bij nieuwe klanten om ze advies te geven over de manier dat software gekoppeld wordt aan verschillende systemen. Belangrijk is het dus dat je het leuk vindt om samen te werken. Met applicatiebeheerders, developers, collega’s van HR én (nieuwe) klanten. Werk je nauwkeurig en ben je oplossingsgericht? Ben je daarnaast geïnteresseerd in gezond werken en vitaliteit? En vind je het daarnaast interessant om met innovatieve software (en big data) ziektebeelden te voorspellen? Dan is dit dé functie voor je!

lees meer

Functie-eisen Wat maakt jou de ultieme Data Integratie Consultant?
 • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur richting bedrijfskunde/informatica;
 • Je hebt interesse in data(base) structuren en bent bekend met rapportagetools;
 • Je bent communicatief sterk, kan snel schakelen en weet klantwensen te vertalen in oplossingen;
 • Je hebt ervaring met HR-systemen als AFAS, RAET of CENTRIC;
 • Je werkt secuur en bent bekend met incidentbeheer (bijvoorbeeld ITIL).

Wat nog meer echt belangrijk is? Dat jij open staat voor nieuwe ideeën en technieken en elke dag beter wilt worden!

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Binnen IT&Care werk je in een professionele omgeving met korte communicatielijnen, een open cultuur en leuke collega's die zich focussen op onder andere software development, concultancy, systeembeheer, research, data science, business intelligence en data integratie. Vanuit de vestigingen in Eindhoven, Enschede en Utrecht is IT&Care ICT-dienstverlener voor 1.400 medewerkers werkzaam bij ArboNed, HumanCapitalCare, Mensely en HumanTotalCare verdeeld over 60 vestigingen in heel Nederland. Ze bedienen daarnaast via 3 zelfontwikkelde webportalen 60.000 werkgevers en 1,5 miljoen werkende Nederlanders. IT&Care is er trots op dat ze voorloper zijn op het gebied van data-gedreven werken. Ook op het gebied van techniek en infrastructuur is de organisatie vernieuwend. Het serverpark is geheel in eigen beheer en staat in 2 state of the art datacenters die elkaars fallback zijn. “In wat voor omgeving kom ik 40 uur in de week te werken”? Goede vraag! Wat je direct opvalt is de professionaliteit, maar zeker ook de omgang met elkaar. De fijne werksfeer op kantoor vinden zij zeer belangrijk, want op die manier kom je tot de beste samenwerking en resultaten. En daarnaast is jouw passie voor IT zeer nadrukkelijk aanwezig om IT&Care verder te laten groeien! Dit alles doe je binnen een jong team waar elke dag beter worden centraal staat.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Wat kan IT&Care jou bieden? Nou allereerst Ze vinden namelijk dat je betaalt moet worden voor hetgeen wat je toevoegt aan de organisatie.

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Son en Breugel