Vacature Systeembeheerder

Vacature Nijmegen

Systeembeheerder
Bovemij
  • Bovemij
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving In de functie als Systeem/netwerkbeheerder bij Bovemij in Nijmegen ben jij verantwoordelijk voor het beheer van de complete IT omgeving. Dit vraagt veel van je, want je bent heel breed verantwoordelijk. Je richt je op het beheer van de verschillende systemen, netwerken, telefooncentrale, servers en ben je verantwoordelijk voor security. Ook ben je verantwoordelijk voor het oplossen van de eerste- en tweedelijns problemen van je collega’s, in het moderne kantoor in Nijmegen. Je bouwt in deze rol langdurige relaties op met je collega’s en bent een zeer gewaardeerde kracht van het IT team. Durf jij de uitdaging aan? Als systeem/netwerkbeheerder van Bovemij heb je een zeer breed takenpakket wat zorgt voor uitdaging en afwisseling in je werkzaamheden. Laat je hierdoor niet afschrikken; je hoeft niet overal een expert in te zijn. Je komt terecht in een hecht team met relatief jonge systeem/netwerkbeheerders, die er allemaal trots op zijn om voor Bovemij te werken.

Buiten het dagelijks beheer van de IT omgeving van Bovemij ben je ook betrokken bij/fungeer je als projectleider voor projecten zoals:

- Vervanging audiovisuele middel
- Implementatie interactieve vergaderschermen
- Opzetten van password beleid
- Upgrade complete server omgeving (domein)
- Uitrol vervanging laptops
- Documentatie van werkinstructies/handboeken
- Migratie/upgrades van core applicaties

lees meer

Functie-eisen Om optimaal te presteren én het goed naar je zin te hebben bij Bovemij dat je prioriteiten legt in je werkzaamheden. Jij beheert met het team 150 servers en helpt ook collega’s die bij jullie binnenlopen. Het is belangrijk dat je een goede teamspeler bent, die door middel van samenwerken, het delen van kennis, en met een passie voor dit vak blij bent om elke dag voor Bovemij te werken.

Verder ben jij dé nieuwe Systeem/netwerkbeheerder bij Bovemij als je:
- Over HBO werk- en denkniveau beschikt en een afgeronde MBO of HBO opleiding richting ICT hebt;
- Minimaal 2 jaar werkervaring hebt in een soortgelijke rol;
- Goed kan communiceren en de wil hebt om uitdagingen zo efficiënt mogelijk aan te pakken;
- De ambitie hebt om je voor een lange tijd te verbinden aan een moderne organisatie waar je stappen kunt maken.

Je persoonlijkheid staat centraal wat zorgt dat we kijken vanuit jouw wensen en ambities. Het is fijn als je ervaring hebt met Citrix, Ivanti, Exchange, AFAS en Cisco. Dit is echter geen harde eis (Microsoft en VMWare kennis en expertise wel). Heb je dus nog geen ervaring met alle bovenstaande software? Geen probleem, we nodigen je uit om te reageren en gaan graag met je in gesprek.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Bovemij is dé financieel dienstverlener binnen de mobiliteitsbranche. Door middel van verzekeringen, financieringen, maar ook door data- en internetoplossingen, is Bovemij in staat hun klanten succesvoller te laten ondernemen. Dit betekent dat Bovemij door verzekeringen, met financieel advies, en met dataoplossingen, hun klanten op maat kan bedienen en ontzorgen. Door het brede pallet aan diensten, de kennis van de branche en de persoonlijke aanpak weten ze al jaren achter elkaar flink te groeien.Inmiddels werken er ruim 750 medewerkers bij Bovemij of een van de labels (viaBOVAG, RDC, Enra en FlexCom4). Hiermee is het één van de grootste financieel dienstverleners in Nederland. Deze medewerkers zijn verspreid over de verschillende bedrijven en locaties, maar het merendeel zit op het hoofdkantoor in Nijmegen. Het grote verkeersplein ‘Takenhofplein’ aan de rand van de stad wordt momenteel met 3 panden bezet door Bovemij, waardoor het door sommigen al het ‘Bovemij-plein’ genoemd wordt! De cultuur binnen Bovemij is informeel, professioneel, maar bovenal levendig te noemen! Dit merk je als gast direct: van je persoonlijke parkeerplek, tot het enthousiaste onthaal van de gastvrouw die je hartelijk verwelkomd, en alle medewerkers die je vriendelijk begroeten.De organisatie probeert er ook voor medewerkers alles aan te doen om je thuis te laten voelen, en samen met je collega’s er het maximale uit te halen. Zo worden er regelmatig gratis workshops over diverse thema’s gegeven waar je aan deel kan nemen. De vorige workshops gingen bijvoorbeeld over time management en over mindfulness.Daarnaast is het woord ‘samen’ erg belangrijk in de cultuur van Bovemij. Zo zijn er diverse sportclubjes gevormd, waar grote groepen collega’s iedere week samen gaan hardlopen, kickboksen of aan yoga doen.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.600 - € 3.300 p/m

Op basis van een fulltime (40 uur) werkweek kan je salaris variëren tussen de €2600,- en €3300,- bruto per maand, uiteraard afhankelijk van je kennis en ervaring.
Overige info Arbeidsvoorwaarden
Bovemij kent zeer goede arbeidsvoorwaarden. Als werknemer kom je op de 1e plaats, en hier proberen ze dan ook alles aan te doen. Naast de vele workshops en sportclubjes met collega’s heeft Bovemij je nog veel meer te bieden, zoals interne en externe opleidingsmogelijkheden om nog beter te worden in wat je doet. Je bent immers nooit klaar met leren!
Verder biedt Bovemij korting op je verzekeringen, kennen ze een goede pensioenregeling en een reiskostenvergoeding. Daarbovenop komt nog vakantiegeld, een 13e maand en een winstuitkering. Je zal in eerste instantie een jaarcontract bij Bovemij ontvangen, met uiteraard de intentie deze na dat jaar om te zetten in een vast contract.

lees meer

Contactpersoon Dhr. de Jonge Lars
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Nijmegen Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Nijmegen