Vacature Servicedesk Medewerker

ICT Servicedesk Medewerker
AVG
 • AVG
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving In deze functie ben jij verantwoordelijk voor eigenlijk alle eerstelijns vragen/problemen van je collega’s. Jij bent verantwoordelijk voor het aannemen, registreren, doorzetten en afhandelen van vragen, klachten en/of problemen van je collega’s over hard- en software. Het ene moment hebben deze problemen te maken met printers, mobiele telefoons of laptops, terwijl jij het andere moment chauffeurs helpt met hun boordcomputers. Jij vindt het leuk om hard te werken, en haalt bovenal voldoening uit het verder helpen van je collega’s. Wat maakt deze functie nou zo leuk? Je lost mogelijk vragen/problemen zelfstandig op. Zijn deze problemen technisch en heeft het eigenlijk betrekking op de 2e lijn? Perfect. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring behandel jij meldingen, zo uitdagend als dat je zelf wil en kan. Lukt het jou nog niet om deze melding op te lossen? Geen probleem. Je collega op de 2e lijn kan je hier bij helpen en zorgt ervoor dat jij dit de volgende keer wel kan! Dit kan zowel telefonisch, per mail of bij je collega op zijn werkplek zelf zijn. Het is daarom ook belangrijk dat je het leuk vindt om je collega’s uitleg te geven en verder te helpen.

Het team bestaat uit een IT Manager, een andere Servicedesk Medewerker in Duitsland en een meer ervaren Servicedesk Medewerker/Systeembeheerder. Tickets komen hier binnen via een servicedesk systeem en AVG werkt via de ITIL principe. AVG beschikt en beheert zelf haar eigen fysieke servers in Heijen.

lees meer

Functie-eisen Jij bent behulpzaam, servicegericht, wil hard werken en wil vooral elke dag beter worden! Jij vindt het leuk om samen met je collega’s de gehele IT afdeling draaiende te houden en bent heel oplossingsgericht. Ook is het belangrijk dat je bestand bent tegen wat hectiek op de werkvloer, af en toe vliegen de aanvragen je om je oren! Je blijft rustig en weet de juiste prioriteit te leggen.

Verder ben jij de ultieme Servicedesk Medewerker als je:
 • Minimaal een MBO 4 opleiding hebt afgerond;
 • Leergierig bent en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Elke dag beter wil worden, meer wilt leren en van variatie en verantwoordelijkheid houdt;
 • De Nederlandse taal goed beheerst. Spreek je ook nog redelijk Duits? Dat is helemaal top;
 • Kennis van Linux hebt. Dit zou echt een grote pré zijn!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels, Duits
Bedrijfsomschrijving AVG is een betrouwbare partner als het gaat om complete realisatie van projecten. De dienstverlening is onderverdeelt in Infra, Bouwstoffen, Transport en de Explosieve Opsporing Nederland. Vanuit Heijen wordt zowel de Nederlandse als Duitse markt bediend. Het familiebedrijf is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een krachtige speler en blijft groeien! Momenteel werken er ongeveer 175 medewerkers vanuit een 3-tal vestigingen, waar vele diverse projecten worden gerealiseerd. Belangrijk in de bedrijfsvoering is duurzaamheid en CO2 bewust ondernemen. Ook is AVG actief bezig met het invullen en bijdragen aan sociale en maatschappelijke activiteiten. AVG is een echt familiebedrijf, waar collega’s lang blijven werken. Dit komt doordat medewerkers trots zijn op voor AVG te werken en er onderling heel veel betrokkenheid is. Ongetwijfeld dragen de leuke bedrijfsuitjes hier ook zeker aan mee! Het is ook een bedrijf waar heel hard gewerkt wordt, elke dag weer, om de hoogste kwaliteit te leveren. Verwacht geen organisatie waar alles van A tot Z voor je geregeld is, jij moet zelf de handschoenen oppakken om maximaal resultaat te behalen!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Wat maakt werken voor AVG zo gaaf? Je krijgt heel veel verantwoordelijkheid, een plek waar je jezelf echt kunt ontwikkelen en een team van enthousiaste, vriendelijke collega’s. Daarnaast zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden ook aantrekkelijk. AVG is aangesloten bij de CAO Beroepsgoederenvervoer, waardoor je onder meer 24 vrije dagen hebt + 3,5 ATV-dag, een erg goede pensioenregeling en natuurlijk een goed salaris.

lees meer

Servicedesk Medewerker
Score: 9.9
Stemmen: 34

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Heijen